Wolves vs Crystal Palace: Tipovi, savjeti i kvote – 05.03.2022.

Dusan
5 ožujka, 2022
358 Views
Wolves vs Crystal Palace

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Wolves

Ekipa Wolvesa je nakon povratka u Premier Ligu 2018-te već pokazala da se može nositi sa svima u Engleskoj. Ekipa su koja se nekoliko sezona bori za Europu a tako će biti i ove godine. Iako Wolves nije počeo najbolje godinu kako je sezona odmicala igrali su sve bolje te su se uključili u borbu za mjesta koja vode u Europu.

Trenutno su osmoplasirana ekipa lige sa 40 osvojenih bodova te ćemo ih do kraja sezone gledati u borbi sa Tottenhamom, Arsenalom, West Hamom i Manchesterom za Europu. Wolves je ekipa koja godinama ima čvrstu posljednju liniju, izuzetno je teško ući u gol šansu protiv njih a ove godine su primili svega 21 pogodak. To ih čini četvrtom najboljom odbranom lige, odmah iza Manchester Citya, Livepoola i Chelsea.

Od početka sezone stoje odlično nazad a od kako su Jimenez i Podence proigrali počeli su kreirati više gol prilika, postizati više pogodaka što se osjetilo i na rezultatima. Također je pozitivna stvar što se sjajni Pedro Neto oporavio te će sigurno i u ovoj utakmici dobiti bar 20-ak minuta.

Crystal Palace

Sa druge strane ekipa Crystal Palacea je u ovoj sezoni Engleske Premier Lige sigurno ispunila svoj cilj. Nakon promjene trenera došao je i novi stil igre i mnogi su bili skeptični kako će Palace izgledati pod Vieirom.

Ekipa od koje smo navikli da stoje duboko u svojoj polovici od ove sezone igra daleko atraktivnije, često dominira sredinom terena te je sa 37 postignutih pogodaka ove sezone daleko efikasnija no prethodnih.

Palace je za ovu sezonu imao samo jedan cilj – ostanak u društvu najboljih. To im ide odlično za sada, imaju devet bodova više u odnosu na ekipe u opasnoj zoni i za očekivati je da bez većih poteškoća ostanu u društvu najboljih.

Crystal Palace ove sezone zaista igra iznad svih očekivanja. Gallagher je sjajan na sredini terena, Zaha odličan kao i uvijek, Mateta, Olise i Edouard igraju odličnu sezonu te su sigurno velika prijetnja svakome.

Prijedlog za klađenje

Ipak, izgleda da su pred ovaj meč bookmakeri podcjenuli Wolves. Wolves je ekipa koja se bori za Europu, igraju sjajno posljednjih mjeseci, jedna su od najboljih odbrana lige a i napad funkcionira sve bolje te su na Molineuxu sigurno veći favoriti no što to tečaj pokazuje.

Naš tip za ovaj meč je DNB (draw no bet) pobjeda Wolvesa što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.68. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Wolves (DNB) 1

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan