Fantasy Premier League GW22 – Dileme i vašta pitanja

Dusan
3 veljače, 2023
809 Views
Fantasy Premier League GW8

Brojimo sitno do početka 22. kola. Deadline za transfere i kompletiranje tima je večeras u 19:30. Ostalo je još malo vremena za donošenje odluka, a mi ćemo se u narednim redovima baviti najčešćim dilemama uoči GW22.

Koji je prioritetan transfer za ovo kolo? Kome (T)C – Rashford ili Bruno? Šta raditi sa Almironom, a šta sa Martinelijem? Pronašli smo odgovore na ova i mnoga druga pitanja u nastavku teksta.

Martineli – prodati ili sačuvati?

Bez obzira što je Martinelli u padu forme, a i minutaža će mu biti pod upitnikom nakon dolaska Trossarda, zadržali bismo ga još dva kola. Naredni protivnik je Everton, a zatim ide i duplo kolo, te Brazilac ima šansi da obraduje svoje vlasnike.

Klasična situacija u kojoj ga ne treba dovoditi, ali ne treba ni prodavati

TC Bruno ili Rash?

Vrlo teška odluka i pitanje svih pitanja pred ovo kolo. Rashford je u nešto boljoj formi, a i statistika ga blago favorizuje. No, nemamo ništa ni protiv Bruna, praviće veću razliku od Rashforda ukoliko donesu slično.

https://twitter.com/ESPNFC/status/1621206823918354436?s=20

Rashfordov effective ownership će verovatno biti oko 200%. Detaljnije smo o opcijama za kapitena pisali u našem tekstu ovde.

Dupla odbrana Arsenala?

Više smo za to da se ide sa jednim defanzivcem, a dvojicom napadača. Više o tome kome su najbolje opcije među napadačima Arsenala u nastavku teksta.

Da li čuvati Almirona i dalje?

Almiron nakon restarta nije više onaj igrač i brojke su mu u velikom padu. Jeste asistirao u kupu, ali je ponovo bio prilično bezopasan. Više smo za prodaju.

Da li je March i dalje opcija?

S obzirom kako igra Brighton, jeste. March je od restarta doneo najviše poena uz Haalanda. I on i Mitoma zaista nude ogroman value trenutno i odlične su zamene za Almirona.

Koji je prioritetan transfer za ovo kolo?

Prioritetan transfer je definitivno Bruno, a detaljnije smo pisali o njemu u našem tekstu o differentialima za ovo kolo. Čak i ako to znači gubitak Kejna ili De Bruynea, a u tom slučaju smo više za prodaju kapitena Spursa (De Bruyne ima nakon ovog duplo kolo).

Gnonto je opcija?

Gnotno je bio najbolji napadač Leedsa u poslednjih nekoliko utakmica i uradio je dovoljno da bude siguram starter u narednim. Sada ima duplo kolo i može da bude dobar “enabler” s obzirom da igra i 25. kolo u kojem neki timovi neće imati utakmicu (takozvano “blank” kolo).

Ko je najbolja varijanta među napadačima Arsenala?

Nketiah ima bolje statističke brojke od svih veznjaka Arsenala, Jesusa neće biti na terenu sigurno još nekoliko nedelja, te je on najbolja opcija trenutno. Od preostale trojice (Martinelli, Saka, Odegaard), svi su prilično slični, te glas Martinu zbog konstantnosti i cene.

Ove sedmice pisali smo o ekipama sa najboljim rasporedom u februaru, differentialima, kapitenima, a ove i mnoge druge Fantasy Premier Leauge člnake možete pročitati Ovde.

Ukolko već niste, zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram i ostanite u toku sa najnovijim fantasy informacijama.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan