Alcaraz vs Kecmanović: Tipovi, savjeti i kvote – 31.03.2022.

Dusan
31 ožujka, 2022
410 Views
Carlos Alcaraz - Miomir Kecmanović

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz je 18-godišnjak koji ima fantastičnu sezonu iza sebe nakon koji mnogi smatraju da će već kroz nekoliko godina na sami vrh ATP ljestvice. Prethodnu godinu je završio na omjeru 48-19 a na početku ove igra i na većem nivou. Trenutno je na omjeru 15-2, na Australian Openu je ispao od Berrettinia nakon tie brakea petog seta a nakon toga je osvojio Rio De Janeiro.

Na turniru u Indian Wellsu je Alcaraz do polufinala sa nadalom pokazao najbolje partije od svih igrača na touru. Bio je fantastičan i na servisu i vrlo agresivan u razmjenama gdje je većinom kontrolisao poene, imao veliki broj vinera te je bez problema došao do pobjeda.

Ipak, ispao je u polufinalu od sjajnog Nadala u meču koji je igran na tri seta. Mogao je Alcaraz uz malo sreće i u tom meču do pobjede ali je još uvijek mlad teniser koji ima jednu profesionalnu sezonu iza sebe i jasno je da mu treba još iskustva u takvim mečevima.

U Miamiu je odigrao fantastično u prvom meču sa sjajnim Fucsovicsem. Kontrolisao je igru sa osnovne linije i na kraju je došao do rutinske pobjede od 2-0 u meču u kome je protivniku prepustio svega pet gemova. Nakon toga je kroz dva seta savladao nekadašnjeg top 10 igrača, Marina Čilića a u osmini finala je ponovo kroz dva seta bio bolji od petog igrača svijeta, Stefanosa Tsitsipasa.

Miomir Kecmanović

Sa druge strane Miomir Kecmanović je top 50 igrač ali je prethodna godina bila očajna za Miomira. Igrao je daleko ispod nivoa kojeg smo navikli od njega te nikako nije mogao da pronađe najbolju formu. Godinu je završio na omjeru 16-26 te je čak izgledalo da bi mogao ispasti iz društva 100 najboljih.

Ni sami početak ove godine ali nakon nekoliko solidnih turnira na zemlji prosto je eksplodirao u Indian Wellsu. U Indian Wellsu je igrao najbolji tenis u protekle dvije sezone, došao je i do pobjede protiv top 10 igrača, Mattea Berrettinia a ispao je tek u četvrt finalu od Fritza. Sa sjajnim igrama je nastavio i u Miamiu gdje je pobjeđivao redom Socka, Augera, Kordu te Fritza.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati mnoštvo sjajnih razmjena sa osnovne linije. Miomir zaista igra odlično na posljednja dva turnira ali Alcarazova igra ove sezone je na nivou top 3 igrača svijeta. Igra konstantno odlično od početka sezone te je čak odličan izbor za klađenje da će osvojiti Miami što se plaća tečajem oko 4.

Naš tip za ovaj meč je hendikep gemova (-4.5) na Alcaraza što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.96. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Carlos Alcaraz (-4.5)

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan