Andrey Rublev vs Grigor Dimitrov: Tipovi, savjeti i kvote – 18.03.2022.

Dusan
18 ožujka, 2022
513 Views
Andrey Rublev – Grigor Dimitrov

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Andrey Rublev

Andrey Rublev je posljednjih godina jedan od najboljih igrača na ATP touru kada je riječ o igrama na tvrdoj podlozi. Ovaj 24-godišnjak je trenutno sedmi reket svijeta a najviše poena skuplja na hardu gdje je i osvojio pet posljednjih ATP titula.

Igrač je sa odličnim servisom koji sa osnovne linije igra snažno i ravno i izuzetno je teško nadmetati se protiv njega u razmjenama sa osnovne linije na tvrdoj podlozi.

Andrey Rublev ima sjajnu godinu iza sebe. Prethodnu godinu je završio na omjeru 53-22 te je čak došao i do petog mjesta na ATP ljestvici. U ovu godinu je ušao također odlično. Osvojio je turnire u Marseilleu i Dubaiu te je jedina mrlja rano ispadanje sa Australian Opena.

U kakvoj se formi nalazi trenutno najbolje pokazuje njegovih 12 uzastopnih pobjeda. Na ovom turniru još uvijek nije izgubio niti jedan set a zaista je imao nezgodne protivnike, igrao je protiv Koepfera, Tiafoea te Hurkacza.

Grigor Dimitrov

Sa druge strane Grigor Dimitrov je nekadašnji treći reket svijeta i igrač je koji kada je u formi zaista može pobijediti svakog igrača na touru. Ipak, posljednjih godina ne igra na najvećem nivou te je čak ispao i iz društva 30 najboljih. Također ni početak ove godine nije bio najbolji i do turnira u Indian Wellsu je bio na omjeru 4-4.

Na turniru u Indian Wellsu je Dimitrov pokazao najbolje partije u posljednjih nekoliko godina. Bio je fantastičan i na servisu i vrlo agresivan u razmjenama gdje je većinom kontrolisao poene, imao veliki broj vinera te je bez problema došao do pobjeda.

U prvom meču je igrao protiv Thomsona kome je prepustio osam gemova. Nakon toga je uslijedio meč sa Bublikom, 33-im igračem svijeta i očekivala se velika borba. Ipak, Dimitrov je odigrao jedan sjajan meč te je do pobjede došao uz svega sedam izgubljenih gemova.

U osmini finala protiv Isnera je kontrolisao igru od samog početka te je i taj meč dobio kroz dva seta i zasluženo se našao u četvrt finalu

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati veliki broj sjajnih poena i razmjena sa osnovne linije. Obojica su čvrsti i na backhandu te imaju vrhunski forehand i gledat ćemo veliku bitku za svaki poen.

Prijedlog za tipovanje

Da je ovaj meč igran prije nekoliko tjedana sigurno da bi Rublev bio apsolutni favorit ali u Indian Wellsu Dimitrov igra sjajno te je za očekivati da vidimo neizvjestan meč koji može otići na obje strane.

Naš tip za ovaj meč je više od 22.5 gemova što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 2.03. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-22.5+) više

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan