Andrey Rublev vs Nick Kyrgios: Tipovi, savjeti i kvote – 25.03.2022.

Dusan
25 ožujka, 2022
469 Views
Andrey Rublev – Nick Kyrgios

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Andrey Rublev

Andrey Rublev je posljednjih godina jedan od najboljih igrača na ATP touru kada je riječ o igrama na tvrdoj podlozi. Ovaj 24-godišnjak je trenutno sedmi reket svijeta a najviše poena skuplja na hardu gdje je i osvojio pet posljednjih ATP titula.

Igrač je sa odličnim servisom koji sa osnovne linije igra snažno i ravno i izuzetno je teško nadmetati se protiv njega u razmjenama sa osnovne linije na tvrdoj podlozi.

Andrey Rublev ima sjajnu godinu iza sebe. Prethodnu godinu je završio na omjeru 53-22 te je čak došao i do petog mjesta na ATP ljestvici. U ovu godinu je ušao također odlično. Osvojio je turnire u Marseilleu i Dubaiu te je jedina mrlja rano ispadanje sa Australian Opena.

U kakvoj se formi nalazi trenutno najbolje pokazuje činjenica da je do poraza u polufinalu Indian Wellsa imao 13 uzastopnih pobjeda.

Nick Kyrgios

Sa druge strane Nick Kyrgios je kontrovezni teniser kojeg mnogi obožavaju a tu su pak i neki ljubitelji ovog sporta koji ga ne vole. Kako god, jasno je da je Nick veliki talent i da kada je u formi može savladati svakog igrača na touru. Trenutno je Kyrgios tek 102. na ATP ljestvici ali daleko od toga da je to njegovo realno stanje.

Jednostavno nije Kyrgios igrao mnogo turnira prethodnih godina i jasno je da je njegov ranking opao. Ipak, da se nalazi u sjajnoj formi mogli smo vidjeti u Indian Wellsu gdje je došao do četvrtfinala u kome je nakon velike borbe i tri odigrana seta ispao od Rafe Nadala.

Također je Nick bio sjajan u prvom kolu ovdje savladavši Mannarina bez većih poteškoća i sigurno da će i Rublev danas imati izuzetno težak zadatak.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu te ogroman broj poena koji će se osvojiti servisom. Kyrgios bi trebao osvojiti nešto više takvih poena dok bi Rublev trebao imati prednost u polju. Ipak, i Nick je sjajan u polju a i u Rublev na servisu te je teško procjenuti favorita u ovom meču. Mišljenja smo da nas očekuje jedan neizvjestan meč koji može otići i u tri seta.

Naš tip za ovaj meč je više od 23 gema (azijski zbroj gemova) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.73. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-23+) više

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan