Atletico Madrid vs Manchester City: Tipovi, savjeti i kvote – 13.04.2022.

Dusan
13 travnja, 2022
673 Views
Atletico Madrid vs Manchester City

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Atletico Madrid je u prvom duelu bio veoma blizu toga da se vrati kući sa povoljnim rezultatom, ali na kraju ipak nisu izdržali, i sutrašnji meč dočekuju sa jednim golom zaostatka u odnosu na Manchester City. Obzirom da je pitanje plamana u polufinale još uvek otvoreno, to nam garantuje da će sutrašnji duel ovih timova biti više nego zanimljiv.

Atletico Madrid

Atletico Madrid je u domaćem šampionatu već odavno bez ikakvih šansi za osvajanje titule, pa su svu pažnju usmerili na učinak u Ligi Šampiona. Osnovna ideja pred prvi meč protiv Manchester City-ja je bila da se ne primi gol, kako bi se o prolasku u polufinale odlučivalo u Madridu, ali fudbaleri trenera Simeone-a nisu u tome uspeli.

Ateltico je u tom meču bio fokusiran na igru u odbrani, i neverovatan je podatak da nisu uputili nijedan šut ka golu Manchester City-ja. Očigledno je da takav pristup nije doneo željeni rezultat, pa se ekipa Atletico Madrid-a nalazi u situaciji da u sutrašnjem meču mora odigrati znantno ofanzivnije, obzirom na zaostatak od jednog gola iz prve utakmice.

Iako je Atletico Madrid defanzivno orjentisana ekipa, više puta ove sezone smo videli da umeju da igraju u bržem ritmu, tako da je sasvim realno očekivati da na domaćem terenu mogu stići barem do jednog postignutog gola.

Manchester City

Ekipa iz Engleske ove sezone deluje veoma dominantno, i stiče se utisak da je ovo možda ta sezona kada će konačno uspeti da stignu do željenog trofeja, a to je trofej Lige Šampiona.

U prvom meču protiv Atletico Madrid-a su u potpunosti kontrolisali situaciju, napadali, stvarali prilike za postizanje gola, ali su na kraju morali biti zadovoljni samo jednim golom u mreži tima iz Madrid-a.

City je u nedelju napravio veliki korak ka osvajanju titule u Premier League ( odigrali su 2:2 protiv Liverpool-a i na taj način zadržali prednost ), i u nekoliko preostalih mečeva sami odlučuju o svojoj sudbini.

Manchester City je jedna od ekipa sa najubojitijom ofanzivnom linijom u Evropi, tako da je ofanzivni stil igre njihov zaštitni znak, i iz tog razloga verujemo da će uprkos prednosti koju imaju, na sutrašnjem meču želeti da ostvare pobedu.

H2H

Manchester City i Atletico Madrid su do sada odigrali samo jedan zvanični meč, i Mancester City je trijumfovao rezultatom 1:0.

Povrede i izostanci

Atletico Madrid: Gimenez i Herrera.

Manchester City: Jesus, Mendy i Palmer.

Očekivani sastavi

Atletico Madrid:

Oblak – Savic, Felipe, Reinildo – Vrsaljko, Llorente, Koke, Lemar, Lodi – Griezmann i Felix.

Manchester City:

Ederson – Walker, Stones, Laporte, Ake – Gundogan, Rodri, De Bruyne – Mahrez, Foden i Sterling.

Prognoza

Simeone je od svojih igrača u prvom meču tražio veoma agresivnu igru u odbrani, tako da se fudbaleri ekipe iz Madrid-a nisu ni trudili da napadnu gol Manchester City-ja.

Teško je za očekivati da se sa takvim pristupom može obezbediti plasaman u polufinale Lige Šampiona, tako da će fudbaleri domaćeg tima na sutrašnjem meču morati odigrati mnogo odanzivnije, obzirom na jedan gol zaostatka u odnosu na City.

Manchester City je objektivno dosta kvalitetniji u odnosu na Atletico, igraju u veoma brzom ritmu, i odgovaraju im mečevi sa ekipama koje takođe igraju otvoreno, tako smo više nego sigurni da će fudbaleri City-ja umeti da iskoriste nešto ofanzivniji ritam domaće ekipe, i da će postići najmanje jedan gol sutra.

Ukoliko City dođe do prvog gola u ranoj fazi meča, igra domaćeg tima će se raspasti, a onda možemo očekivati efikasan meč.

Prognoza: Goals to be scored in both halves

Kvota: 1.92

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan