BAXI Manresa vs. Real Madrid: Tipovi, savjeti i kvote – 28.05.2022.

Dusan
28 svibnja, 2022
447 Views
BAXI Manresa vs Real Madrid

Nakon što je Real rutinski savladao Manresu na svom terenu, serija se seli u Manresu, u halu Pavello Nou Congost, koja se očekuje da bude krcata, i da ekipa  Pedra Martineza pruži bolji otpor vice-šampionu Evrope, nego što je to bio slučaj u prvom duelu.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

BAXI Manresa

Ekipa Manrese je u prvom duelu protiv Madridjana bila u totalno podredjenom položaju od samog početka duela.  Nisu se snašli na pritisak od samog početka od izabranika Pabla Lasa. Dani Perez je bio skroz odsječen i nije mogao da kreira igru.

Pored toga, i šut za tri poena u prvom poluvremenu od Manrese je bio očajan, i ra zlika je otišla na skoro +30, tačnije +27 u sredinom 3/4, na stranu Reala. Na kraju meča oba tima šutirala su za tri 9/25, ali Real je pogadjao „kada je trebalo“ i riješio meč.

Ono što treba izdvojiti su dva sjajna poteza Ismaela Bakoa, koji je u prvom poluvremenu dva puta čak stavio na poster Waltera Tavaresa, sigurno jednog od najboljih defanzivaca u Evropi.

Pored lošeg procenta šuta, Manresa je osjetila čvrstinu Reala, fizički kontakt, nije bilo lakih poena za izabranike Pedra Martineza. U par navrata na čista polaganja sjevale su „chase-down“ rampe sa ledja od Poriera, Yabusela i ekipe.

Real ih je imao čak 9 u toj prvoj utakmici. Ono što Manresa treba da popravi u ovoj drugoj utakmici je energija, i igra sa više samopouzdanja. Ako to ne uspiju uraditi pred svojom vatrenom publikom, Real će i utakmicu broj 2, završiti rutinski.

Real Madrid

Madridjani su odmah pokazali ko je gazda u prvom duelu, i momcima iz Manrese stavili do znanja da se ne nadaju nekom velikom čudu. Real je u prvom poluvremenu izgledao fantastično.

Llull je dirigovao i pogadjao svoje karakteristične šuteve sa visokim lukom, kako za tri tako i za dva. I u njegovom ritmu je Real već sredinom druge četvrtine bio na ugodih i prijatnih +20, i polako je Laso štedio svoje iskunije igrače.

Iako Tavares nije bio aktivan ofanzivno imao je loš učinak, defanzivno je vladao reketom, dok je njegovu ulogu u napadu preuzeo Poirier koji je ubacio 12p i 9 skokova. Tamo gdje je stao Llull nastavio je Causeur i Deck koji su „finiširali“ protivnika.

Za razliku od utakmice broj 1, Real očekuje mnogo teži zadatak u Manresi, gdje će ih dočekati puna dvorana. Ovaj duel je u posle podnevnom terminu, i biće zagrijavanje za navijače Reala koji u nastavku dana prate fudbalsku sekciju i finale LŠ.

Real će morati, sa istim intezitetom ući u ovaj meč, i opet odjseći Pereza koji je alfa i omega u Martinezovoj ekipi. Laso je stari znalac i spremiće svoju ekipu za to. I da što prije riješi posao protiv neugodne Manrese. Očigledno je da do kraja sezone neće računati na Huertela i Thompkinsa, pa je ulogu pleja umjesto Llulla igrao mladi Nunez koji se odlično pokazao na kraju utakmice broj 1.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Real se osvetio Manresi za poraz u regularnom dijelu sezone i poveo sa 1:0. Utakmica playoffa je završena 93:76 u korist Reala, a najefikasniji u redovima Madridjana su bili Causeur 17p/8sk, Yabusele 15p/4sk/4as, Llull 12p/4a. Dok je u redovima Manrese Francisco i Thomasson imali po 12p, dok je Maye imao 10p.

Očekivani sastavi

Real ima dosta problema sa izostancima, pored Alocena koji je završio sezonu, Goss je takodje povrijedjen i pitanje je da li će i on biti u protokolu do kraja ove serije, Anthony Randolph takodje nije bio u sastavu za utakmicu proj 1, kao ni Huertel ni Thompkins. 5 igrača fali Realu, dok su za Manresu svi igrači spremni i biće na raspolaganju Pedru Martinezu.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 28.05.2022, 16:30h
Tip: Pobjeda Reala sa hendikepom 4.5.
Kvota: 1.77
Kladionica: 22bet

Real je u utakmici broj 1, pokazao klasu i dominaciju, pa i ovaj put očekujemo da bude slično, bez obzira na termin odigravanja utakmice i gostujući teren. Razlika u kvalitetu je očigledna i pobjeda Reala sa 5 poena ili više je očekivana. Intezitet u odbrani i širina koju Real posjeduje je prevelik zalogaj i za jače ekipe od Manrese.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan