Budućnost vs Borac: Tipovi, savjeti i kvote – 11.04.2022.

Dusan
11 travnja, 2022
486 Views
Budućnost vs Borac

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Ekipa iz Podgorice će mini ciklus od četiri meča u devet dana završiti sutra od 21:00 u Morači, gde im goste dolazi Borac iz Čačka. Obzirom na kadrovske probleme sa kojima se trener Džikić susreće ( glavni igrač Reed završio sezonu ), sigurni smo da nas očekuje znatno interesantnija utakmica, u odnosu na prognoze kladionica koje govore da je Budućnost veliki favorit.

Budućnost

Ako je jedna stvar do sada više puta potvrđena, to je da je Džikić trener koji najbolje radi kada ima ulogu underdog-a, a mogli bismo reći da se ove sezone nalazi u baš takvoj pozciji. Ruku na srce, odgovor na pitanje da li su u regularnom delu sezone mogli da se potrude za drugo mesto na tabeli – odgovor je potvrdan.

Ono što se ne vidi iz brojki na tabeli je činjenica da je Budućnost dobra dva meseca mečeve u ABA i Eurocupu igrala sa samo osam igrača, i ostvarivali su nerealno dobre rezultate. U ritmu od dva meča nedeljno i sa često samo deset igrača u timu, pad se jednostavno morao desiti.

Niko recimo nije očekivao da će se Partizan „prošetati“ kroz Moraču, a još manje da će Studentski Centar kontrolisati čitav meč protiv Budućnosti, kao i da će trijumfovati.

Pogledom na statistiku možemo videti da je Budućnost u Morači trijumfovala deset puta na jedanaest utakmica, uz prosek od 85.1 postignutih poena po meču, tako da im je i ove sezone domaći teren zaista ogromna prednost.

Od 16. do 19. aprila će odigrati dva veoma teška meča, i to sa Zvezdom u Podgorici, a onda će u Eurocupu gostovati Andori, tako da je sasvim razumno za očekivati da se igrači podgoričkog tima neće previše trošiti i rizikovati bespotrebne povrede pred najvažniji deo sezone.

Borac Čačak

Borac je uspeo da ostvari primarni cilj ove sezone, a to je opstanak u ABA ligi. Imajući to u vidu preostala četiri meča mogu odigrati bez ikakvog pritiska, ali znajući Marka Marinovića, možemo očekivati da će od svojih igrača tražiti bespoštednu borbu u preostala četiri meča, ne bi li Čačani popravili svoj ovosezonski skor.

Baš kao i Budućnost, i Borac ove sezone nije imao sreće sa povredama i izostancima igrača, tako da mogu biti više nego zadovoljni ostvarenim učinkom do sada imajući u vidu sa kakvim su rosterom igrali.

Borac je na strani odigrao jedanaest mečeva na kojima je upisao četiri pobede i pretrpeo sedam poraza, uz prosek od 85.3 primljenih poena po utakmici. U prvom delu sezone su u Čačku imali velikih 69-59 nekoliko minuta pre kraja meča, ali nisu imali dovoljno snage i koncentracije da izdrže do kraja, i Budućnost je serijom 23-7 uspela da u potpunosti okrene rezultat i da pobedi.

Čačani su pokazali da itekako mogu da se nose sa ekipom Budućnosti, i verujemo da će biti više nego motivisani da u skraćenoj rotaciji pruže čvrst otpor.

Budućnost i Borac su odigrali tri međusobna duela u ABA ligi, i Budućnost je trijumfovala sva tri puta.

Prijedlog za tipovanje

Obzirom da je Cedevita večeras poražena od Cibone, Budućnost će u plej of sa trećeg mesta na tabeli, tako da zaista nemaju prevelikih motiva da na sutrašnjem meču dodaju gas.

U subotu ih očekuje veliki derbi sa Zvezdom u Morači, a samo tri dana kasnije igraju u gostima protiv Andore u osmini finala Evrokupa, tako da bi bilo razumno za očekivati da će Džikić malo poštedeti svoje izabranike pred odlučujuće mečeve ove sezone.

Razlog više za naše očekivanje da će Budućnost sutra odigrati nešto skromnije je činjenica da će im duel protiv Borca biti četvrti u poslednjih devet dana, tako da bi posledice umora trebale biti vidljive, i mišljenja smo da je margina od 87.5 na broj poena domaćeg tima previsoka u ovom trenutku,

Predlog: Budućnost Under 87.5

Kvota: 1.75

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan