Budućnost vs FMP: Tipovi, savjeti i kvote – 30.04.2022.

Dusan
29 travnja, 2022
679 Views
Buducnost vs FMP

Nakon ispadanja iz Eurocupa, dobar rezultat u doigravanju ABA lige je jedini način za Budućnost da spasi sezonu. Ipak, protivnik u četvrtfinalu biće sve samo ne lak zalogaj.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Budućnost

Za razliku od prethodnih nekoliko sezona kada su uz Crvenu Zvezdu bili glavni kandidati za osvajanje ABA lige, to se promijenilo ove godine.  Partizan je pomjerio Budućnost na treće mjesto i malo ko je razmišljao da bi klub iz Podgorice mogao da se bori za titulu ove sezone.

Njihovi rezultati su bili u skladu sa tim razmišljanjem. Regularnu sezonu u ABA ligi su završili na trećem mjestu, a u duelima protiv Crvene Zvezde i Partizana su zabilježili sva četiri poraza. Glavni trener Aleksandar Džikić je 2018. godine osvojio ABA ligu sa Budućnosti i zna kako se dolazi do samog kraja, ali moraće mnogo da podignu igru u odnosu na prethodna tri mjeseca.

Forma Justina Cobbsa je u drastičnom padu, a ni potpisivanje Kendricka Perrya nije donijelo značajan kvalitet. Prije mjesec dana, startni centar Willie Reed je pokidao Ahilovu tetivu, te su na unutrašnjim pozicijama ostali samo na Zoranu Nikoliću, Filipu Baroviću i Marku Jagodiću Kuridži.

Veliki pad forme je doživio i Vladimir Micov od koga se očekivalo da bude jedan od lidera, tako da Budućnost ovo doigravanje dočekuje u jako lošem stanju.

FMP

FMP je napravio najveći overachievement u  ABA ligi ove sezone. Iako im se po kvalitetu rostera predviđalo neko 10. mjesto, oni su regularnu sezonu završili na šestoj poziciji, a nakon prvog dijela sezone (13 kola) bili su čak i na drugom mjestu.

Krajem januara, jedan od dva najbolja igrača Garrett Nevels je doživio tešku ozljedu i tada su počeli da gube utakmice. Trebao je određen vremenski period glavnom treneru Nenadu Stefanoviću da promijeni uloge i kada su se navikli na igru bez Nevelsa, ponovo su počeli da pobjeđuju.

Bryce Jones je alfa i omega ove ekipe. On bilježi 16 poena i 6,7 asistencija po meču i u oba ta segmenta je timski lider. Danilo Tasić je odigrao najbolju sezonu u svojoj karijeri, baš kao još nekoliko mladih igrača kojima je trener Stefanović dao priliku da se dokažu.

FMP može potpuno rasterećeno i bez pritiska da odigra utakmice u doigravanju zato što su oni ostvarili mnogo više nego što se očekivalo, a u takvoj atmosferi su moguća i još neke iznenađenja.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Budućnost je pobijedila u oba susreta protiv FMP-a ove sezone. U prvom kolu je bilo 82:72 u Podgorici, dok je rezultat u Železniku bio 79:77. Budućnost je na svom terenu u ABA ligi izgubila samo od Crvene Zvezde i Partizana, dok je FMP u gostima na 6-7.

Očekivani sastavi

Willie Reed neće igrati za Budućnost, dok je Suad Šehović upitan. Osim Garretta Nevelsa, FMP ima sve igrače na raspolaganju.

Prijedlog za klađenje

Tip: FMP +12
Kvota: 1.71
Kladionica: Bet365

FMP je pokazao da mogu igrati protiv svakoga u ABA ligi i sigurno će biti pripremljeni da pruže čvrst otpor Budućnosti. Teško da mogu ostvariti trijumf u Podgorici, ali sigurno su sposobni da pokriju hendikep od 12 poena.

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan