Cibona vs. KK Zadar: Tipovi, savjeti i kvote – 10.06.2022.

Dusan
9 lipnja, 2022
577 Views
Cibona vs KK Zadar

Zadar je izborio majstoricu, i odlučujuća peta utakmica se igra u Draženovom Domu. Cibona je bila blizu pobjede, ali se Zadar izvukao. Majstorice su posebne utakmice, gdje odlučuju sitni detalji i potezi pojedinaca. Ko će imati više strpljenja i znanja?

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Cibona

Čitava serija je veoma tvrda sa mnogo promjena u vodjstvu. Cibona je u četvrtom meču, bila rasterećenija ekipa. Jako dobro su ušli u meč i bili su u igri do zadnjeg napada. Može se reći da ih je pobjede koštala brzopletost i neiskustvo.

Prkačin je veoma loše izvodio slobodna bacanja, dok je Gegić u napadu donosi veoma loše odluke. Oba tima su katasrofalno šutirali za tri poena. Cibona je imala šut za tri 4/17, dok je Zadar i bio još lošiji 5/27. Sredinom 4/4 u 7 napada obje ekipe su promašile 7 šuteva. Pokušavali su da slomiju utakmicu šutevima sa polja, ali nije išlo.

Ekipa Gašpara Okorna, ovaj put igra pred svojom publikom. Očekuje se pun Draženov dom i sjajna atmosfera. Atmosfera i energija sa tribina mogu igrati veliku ulogu u ovom meču, i pomoći veoma mladom i neiskusnom timu Cibone, da osvoji trofej Hrvatske.

Treba istaći da sjajnu seriju pored Prkačina koji je u meču broj četiri bio jedan od „tragičara“, igra mladi Toni Nakić, koji u seriji šutira preko 50% za tri. Ono što se očekuje je mnogo više akcija za njegov šut u utakmici broj 5.

KK Zadar

Zadar je preživio utakmicu broj 4. A bilo je veoma gusto. Majstoricu su izborili zahvaljujući nestvarnoj partiji Trevora Thomspona, koji je ubacio 15 poena i uhvatio čak 19 skokova.

Zadar je u četvrtu utakmicu ušao jako nervozno, ali nošeni atmosferom i podrškom sa tribina uspjeli su da se vrate. U 3/4 napravili su ključnu razliku koju su držali do kraja. U ovoj četvrtoj utakmici se pojavio i raspoloženiji nego inače Justin Carter, koji je ubacio 13p i bio podrška Marvi i Thompsonu. Ali ipak ključnu trojku je ubacio Antonio Jordano. Jordano koji je najbolji šuter imao je mnogo više slobode u utakmici broj 4 nego u prethodnim. Iako je bio u lošoj seriji i povezao 6 promašaja, tu ključnu je pogodio.

Thompson je dominirao u skoku i omogućavao svojim bekovima nove napade. Zadar će u ovaj meč ući dosta rasterećenije nego u prethodni, pa se može očekivati i da se ruka oslobodi, i da procenti za tri budu mnogo bolji.

Zadar je čitave sezone u velikim finansijskim problemima, plate kasne igračima i po nekoliko mjeseci, i dalja budućnost kluba sa primorija je dosta neizvjesna. Ali svi u gradu žele odbranu titule. Titula bi zamaskirala mnoge probleme koje ovaj klub ima.

Iskustvo je na strani Zadrana, ali Cibona ima dosta širu ekipu, što u ovakvim teškim fizičkim serijama igra veliku ulgou.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

07.06.22 – Zadar vs Cibona: 61:59 / Thompson 15p, Nakić 13p

05.06.22 – Zadar vs Cibona: 62:67 / Thompson 14p, Nakić 16p

01.06.22 – Cibona vs Zadar: 77:73 / Reuvers 13p ,Carter 20p

30.05.22 – Cibona vs Zadar: 70:77 / Branković 16p, Thompson 15p.

Očekivani sastavi

Domagoj Vuković je završio sezonu povredom Ahilove tetive, i to je jedini izostanak na obje strane. Svi ostali igrači su dostupni.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 10.06.2022, 19:00h
Tip: -2.5 hendikep Cibona.
Kvota: 1.679
Kladionica: 22bet

Cibona je i u Zadru pokazala da ima više materijala da pobjedi ovu seriju. Preko talenta, širine u ekipi, kao i iskustvu trenera. U ovom meču dobijaju još jedan dio, to je publika. Thompson je igrač koji im u toku čitave serije pravi probleme. Ako uspiju da ga „usporu“ i napadaju što više iz picka, šanse im rapidno rastu.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan