Dinamo Zagreb vs. Hajduk Split: Tipovi, savjeti i kvote 09.07.2022.

Dusan
9 srpnja, 2022
634 Views
Dinamo Zagreb - Hajduk Split

Superkup se vraća nakon tri godine izbivanja i odmah usred ljeta donosi nam najveću poslasticu hrvatskog klupskog nogometa. U subotu na Maksimiru za trofej će se u najvećem derbiju razračunati Dinamo i Hajduk, što ne može biti bolja najava za nadolazeću sezonu o kojoj ste više mogli čitati u našoj najavi.

Naše prognoze utakmica bave se statistikom i procjenom ekipa, a samo rijetki portali mogu se pohvaliti da raspolažu s informacijama koje vam mi svakodnevno donosimo. Svaki dan naši eksperti demonstriraju lakoću zarađivanja na internetu. Svaki njihov tip prolazi selekciju a najbolji biramo za Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Dinamo Zagreb

Dinamo nakon odrađenih priprema ulazi u novu sezonu s prilikom za osvajanje trofeja i dizanje morala. Ipak, za susret neće moći računati na Boška i Josipa Šutala kao i Mahira Emrelija. To ih ne bi smjelo spriječiti da budu kompetitivni i preuzmu ulogu favorita u ovom dvoboju, što koeficijenti jasno sugeriraju.

U ovakvoj utakmici nijedna od ekipa nema pravo na pogrešku, a iako je Dinamo doveo ubojitog Drmića koji je konstantna opasnost po protivnički gol, obrana im je i dalje glavni prioritet. S Čačićem za kormilom otprilike znamo kakva nas neatraktivna igra i antinogomet očekuje s dva zadnja defanzivna vezna, ali stil je to koji je efikasan i postiže rezultate.

Odmor je ove godine bio vrlo kratak tako da od ekipa generalno očekujemo ulaz u formu u kraćem vremenu nego inače. Isto vrijedi i za Dinamo koji ćemo ove sezone vrlo vjerojatno gledati u izdanju s dva destruktivna vezna igrača i isturenim napadačem u 4-2-3-1 formaciji, što je prepoznatljiv stil Čačića i njegovog neefikasnog nogometa.

Hajduk Split

Hajdukov strateg Dambrauskas naglasio je kako je zadovoljan kadrom koji ima. Ipak, mora se reći da nema više nekih ključnih igrača koji su bili vitalan dio startnih 11, no svejedno Hajduk još uvijek ima odličnu kvalitetu.

U odnosu na prošlu sezonu kvalitativno i kvantitavno su slabiji i tu nema skrivanja, dok se Dinamo pojačao i zadržao ključne igrače. Zbog toga bi Hajduku moglo biti teško pratiti prvaka, ali pred nama je još cijelo ljeto i prijelazni rok tako da još uvijek ima dosta vremena.

U ovakvom eliminacijskom susretu razlika u kvaliteti ne vidi se toliko jasno kao na duge staze pa su Hajduku šanse veće nego inače. U derbijima nikad nije pametno predviđati pobjednika tako da ćemo i ovog puta odabrati po nama puno bolju opciju za klađenje.

Prijedlog za klađenje

Hajduku su otišla dva ključna stopera Katić i Ferro, no još uvijek imaju dobru obrambenu kvalitetu i sjajnog vratara. Odlično su pripremljeni i taktički organizirani, ali Dinamo je na istom nivou tako da bismo trebali sporiju utakmicu s naglaskom na posjed i kontrolirani nogomet.

Prošle sezone u svim smo međusobnim ogledima vidjeli manje od tri pogotka, osim u onom zadnjem na kraju sezone kad je Dinamo već slavio naslov i kad se igralo u posebnoj atmosferi. Zato je po nama na početku nove sezone najbolja opcija manje/under golova.

Datum i vrijeme: 09.07.2022. 20:00 CET

Tip: Zbroj manje od 2.5 golova

Kvota: 1.83

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti odličan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan