Dinamo Zagreb vs Šibenik: Tipovi, savjeti i kvote – 05.03.2022.

Dusan
4 ožujka, 2022
1231 Views
Dinamo Zagreb - Šibenik

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Obzirom da je direktni konkurent za titulu Osijek odigrao 0-0 protiv Lokomotive Zagreb, fudbaleri Dinama iz Zagreba bi pobedom u sutrašnjem meču protiv ekipe Šibenika ponovo preuzeli lidersku poziciju, i uz meč manje bi bili u odličnoj situaciji pred nastavak borbe za osvajanje titule.

Dinamo Zagreb

Dinamo je uoči sutrašnjeg meča na drugom mestu na tabeli sa 50 osvojenih bodova nakon 24 odigrana meča. U dosadašnjem delu sezone su ostvarili učinak od 15 pobeda, 5 remija i 4 poeza, uz gol količnik od 47 postignutih i 18 primljenih golova.

Na domaćem terenu su na 13 odigranih mečeva zabeležili 7 pobeda, 4 remija i 2 poraza, uz 24 postignuta i 10 primljenih golova. Pogledom na učinak ostvaren kod kuće i u gostima, jasno se vidi da Dinamo ove sezone mnogo bolje igra na strani, ali će iz za osvajanje titule biti potreban znatno bolji učinak na domaćim mečevima.

Zagrebački „Plavi“ ne igraju baš najbolje u poslednje vreme, i u prethodna dva kola u domaćem šampionatu su osvojili samo 1 bod. Protiv Lokomotive Zagreb su odigrali 0-0, a odmah nakon eliminacije od Seville u Ligi Evrope su pretrpeli poraz od Osijeka rezultatom 1-0.

Takvi padovi u formi im se ne bi smeli dešavati obzirom da imaju najkvalitetniji tim u ligi a i najviše moguće ambicije. Pobede protiv slabašnih ekipa kao što je Šibenik se ne dovode u pitanje, i imajući u vidu da bi Dinamo pobedom napravio veliki iskorak napred ka osvajanju titule, sigurni smo da će na terenu pokazati potrebnu razliku i doći do preko potrebne pobede.

Šibenik

S druge strane, za Šibenik ne možemo reći da će u sutrašnjem meču imati previše motiva da se adekvatno suprotstave favorizovanom domaćinu, obzirom da imaju 16 bodova više od poslednjeplasiranog Dragovoljca, tako da su prilično sigurni što se tiče opstanka u ligi.

Do sada su odigrali 25 mečeva na kojima su stigli do 5 pobeda, 7 remija i 13 poraza, uz gol količnik od 35 postignutih i 48 primljenih golova. Sa prosekom od gotovo 2 primljena gola po meču Pibenik ima jednu od najslabijih odbrana u ligi, i jako teško je za očekivati da će biti u stanju izdržati nalete ofanzivne linije Zagrebačkog tima.

Šibenik ne bilsta na strani, što se najbolje vidi po ostvarenom učinku. Naime, na 13 odigranih mečeva su upisali 2 pobede, 4 remija i 7 poraza, uz gol količnik od 16 postignutih i 27 primljenih golova, pa je jasno da i na strani imaju vidno izražene defanzivne probleme.

Seriju slabijih rezultata su prekinuli u poslednjem kolu pobedom protiv ekipe Istre rezultatom 2:1, ali imajući u vidu činjenicu da je Istra jedna od slabijih ekipa u ligi, ne možemo reći da sa prevelikim samopouzdanjem dočekuju sutrašnji meč.

Šibenik igra veoma otvoreno ove sezone, a kako taj stil igre odgovara Dinamu, neće nas začuditi ako se gosti vrate kući sa punom mrežom golova.

H2H

28.11.21 1HN Sibenik – D. Zagreb 1 : 2

11.09.21 1HN D. Zagreb – Sibenik 2 : 0

22.05.21 1HN D. Zagreb – Sibenik 1 : 0

03.04.21 1HN Sibenik – D. Zagreb 1 : 1

30.01.21 1HN D. Zagreb – Sibenik 1 : 2

25.10.20 1HN Sibenik – D. Zagreb 0 : 2

Dinamo je slavio na četiri od poslednjih šest mečeva protiv Šibenika koji su odigrani od 2020-te godine.

Prognoza meča Dinamo Zagreb – Šibenik

Završena je evroska turneja ekipe iz Zagreba, tako da je sada vreme da se posvete borbi za prvo mesto na tabeli.

Dinamo godinama živi od prodaje igrača, i jako je uspešan u tome. Igrače prodaju najviše zahvaljujući dobrim rezultatima u Evropi, a primarni cilj svake godine je plasman u Ligu Šampiona.

Trenutno su te ambicije ugrožene, i to naročito nakon poraza u prošlom kolu od direktnog konkurenta za titulu – Osijeka, tako da bi eventualni kiks protiv Šibenika koji nema nikakve takmičarske ambicije u ovom meču, mogao imati velike posledice.

Dinamo ima preozbiljnu ekipu da bi sebi dozvolio blamažu protiv prosečnih ekipa kao što je Šibenik, tako da je pravo vreme da se vrate u prepoznatljivi ritam. Zbog razlike u kvalitetu, pobeda od 3-0 ili 4-0 je sasvim realna, i u ovom trenutku bi samo čudo moglo spasiti momčad iz Šibenika da se kući ne vrate ubedljivo poraženi.

Predlog:  1 i Over 2.5 ( Dinamo pobeđuje i na meču će biti postignuta najmanje 3 gola )

Kvota: 1.71

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan