Fantasy Premier League GW12 Differentials: Dobre zamene za Burna + jedan veznjak

Alex
8 studenoga, 2023
721 Views
Fantasy Premier League Differentials

Iako još uvek nisu odigrani svi mečevi u evropskim takmičenjima, vreme je za tekst o Fantasy Premier League GW12 Differentials.

Prethodno kolo bilo je košmarno za većinu FPL menadžera s obzirom da je većina igrača podbacilo. Zaista je bilo malo razloga za zadovoljstvo budući da su mnoge uzdanice FPL timova ostale bez učinka.

No, 12. kolo je priča za sebe, tako da je poželjno na vreme napraviti analizu ko su najbolje opcije differentialsi za GW12 u pitanju.

Fantasy Premier League GW12 Differentials: James Tarkowski (4.4m) vs Crystal Palace (A), 3.1% TSB

Nakon očajnog starta sezone, puleni Seana Dychea igraju sve bolje. Osvojili su sedam bodova u poslednje četiri utakmice i u tom periodu su pretrpeli samo jedan poraz. Evidentan je napredak u svim linijama tima, a posebno u defanzivi, što je glavna odlika Evertonovog šefa struke. 

Stoga je legitimni član rubrike Fantasy Premier League GW12 Differentials centralni bek ekipe sa Goodison Parka, James Tarkowski (4.4m). Iako Evertonov raspored nije preterano dobar, ovaj tim zaista retko dozvoljava šanse za gol svojim protivnicima. Da nisu postigli auto-gol u prošlom kolu, upisali bi tri clean sheeta u poslednje četiri utakmice. 

Tarkowski je najveća pretnja po protivnički kol nakon prekida od svih igrača Karamela. Stoga on može upisati FPL poene i kada njegova ekipa primi gol.

Fantasy Premier League GW12 Differentials: Lewis Dunk (5m) vs Sheffield United (H), 4.5% TSB

Fudbaleri Brightona nisu upisali nijedan clean sheet od početka sezone. Odbrana Galebova kapitulirala je na svakom meču bar jednom, pa njihovi defanzivci nisu atraktivni kada je FPL u pitanju.

Ali, četa Roberta De Zerbija u narednom kolu dočekuje Sheffield United, najslabiji napad lige, pa bi njihovi defanzivci mogli da naprave razliku kao Fantasy Premier League GW12 Differentials.

Lewis Dunk (5m), kapiten Brightona, je naš izbor. Sheffield United je naročito ranjiv posle prekida, a tu je štoper Galebova najopasniji. Od početka sezone, on je upisao osam pokušaja glavom, najviše u celoj ligi. Stoga verujemo da će ga njegovi saigrači često gađati na prekidima.

Mohammed Kudus (6.5m) vs Nottingham Forest (H), 0.8% TSB

Fudbaleri West Hama su u rezultatskoj krizi. Izgubili su poslednje tri utakmice u prvenstvu, a nisu pobedili na prethodne četiri. Stoga u utakmicu protiv Nottingham Foresta ulaze sa imperativom pobede.

Nakon nekoliko uzastopnih mečeva u kojima je ulazio sa klupe, Mohamed Kudus (6.5m) je bio starter u poslednje dve utakmice. Posebno agilan bio je u prošlom kolu protiv Brentforda, kada je upisao po gol i asistenciju, te zbirno doneo 11 FPL poena.

Verujemo da će ga trener David Moyes i u predstojećoj utakmici uvrstiti u startnu postavu. Odbrana Nottingham Foresa nije dobro organizovana, naročito na gostovanjima, pa se nadamo da će reprezentativac Gane upisati novi FPL return

Do početka kola (subota 13.30) objavićemo i naše tradicionalne tekstove o kapitenima i glavnim FPL dilemama. 

Sve naše tekstove možete pronaći na ovom LINKU.

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.