Fantasy Premier League GW13 Differentials: Ne tako skupe, a dobre akvizicije

Alex
22 studenoga, 2023
1064 Views
Fantasy Premier League GW13 - Differentials

Gotova je poslednja reprezentativna pauza u 2023. godini. Ponovo je potpuni fokus na FPL, pa je vreme za Fantasy Premier League GW13 Differentials.

Do kraja godine nas očekuje pravi FPL maraton jer će biti odigrano čak osam kola. Kako bismo izbegli neočekivane situacije pomno ćemo pratiti sve vesti iz najjače fudbalske lige na svetu. Treneri će verovatno malo više rotirati, pa je jako važno da se temeljno analiziraju sva dešavanja.

Što se GW13 tiče mi smo izdvojili trojicu igrača koji su zasada ispod radara, a u narednih nekoliko rundi bi mogli da donesu dobar broj bodova.

Fantasy Premier League GW13 Differentials: Dominik Solanke (6.4m) vs Sheffield United (A), 3.7% TSB

Bournemouth ima prilično dobar raspored u narednom periodu. Osim gostovanja Manchester Unitedu u 16. kolu, njihovi protivnici su Sheffield United (A), Aston Villa (H), Crystal Palace (A), Luton (H), Nottingham Forest (A) i Fulham (H).

Stoga je Dominik Solanke (6.4m) interesantan pik ne samo kada su Fantasy Premier League GW13 Differentials u pitanju. Već i kao dugoročno rešenje. Njegova cena je sasvim korektna za napadača i ostavlja dodatni prostor u budžetu za popunjavanje nekih drugih pozicija.

On je postigao tri gola na poslednje četiri utakmice. U tom periodu je uputio čak 12 šuteva iz šesnaesterca, pa je njegov učinak mogao biti još veći. Nema potrebe naglašavati da je daleko najopasniji igrač Trešnjica. Od njegove koncentracije i fokusa u završnoj fazi napada zavisi mnogo toga. Verujemo da u ovom kolu može matirati slabašnu odbranu Sheffield Uniteda.

Fantasy Premier League GW13 Differentials: Morgan Gibbs-White (5.7m) vs Brighton (H), 1.2% TSB

Nottingham Forest će četiri od predstojećih šest mečeva odigrati na domaćem terenu. Njihovi gosti biće Brighton, Everton, Tottenham i Bournemouth, dok će gostovati Fulhamu i Wolvesima.

Ova ekipa mnogo bolje igra kod kuće nego u gostima, pa je možda pravi trenutak dati šansu Morganu Gibbs-Whiteu (5.7m). Ovaj talentovani vezista je najkreativniji među Šumarima, sposoban je da kreira šansu i saigračima i sebi. U prethodnom kolu je upisao asistenciju protiv West Hama.

U 13. kolu će na City Groundu gostovati Brighton, najverovatnije bez povređenog Mitome. Galebovi imaju mnogo defanzivnih problema i nisu sačuvali nijednom svoju mrežu ove sezone. To će verovatno dati dodatni vetar u leđa igračima Nottinghama, pa verujemo da mogu postići bar jedan gol u ovom meču. Nadamo se da će u njemu učestvovati Gibbs-White, koji spada u grupu naših Fantasy Premier League GW13 Differentials.

Eberechi Eze (6.1m) vs Luton (A), 4% TSB

Eberechi Eze (6.1m) se oporavio od povrede i to može samo pozitivno uticati na napadački kvalitet Crystal Palacea. On je, bez konkurencije, najopasniji igrač londonskih Orlova i sa njim na terenu ova ekipa deluje mnogo opasnije.

On je ušao sa klupe u meču 11. kola protiv Burnleya i upisao je asistenciju, dok je u 12. kolu postigao gol sa bele tačke protiv Evertona. Luton, West Ham i Bournemouth su naredna tri protivnika Crystal Palacea, pa eto idealnog perioda da Eze donosi bodove u kontinuitetu. 

Sve naše FPL tekstove možete pronaći klikom na ovaj link.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.