Frances Tiafoe vs Taylor Harry Fritz tipovi, savjeti i kvote – 20.01.2022

Dusan
19 siječnja, 2022
377 Views
Frances Tiafoe – Taylor Harry Fritz

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe je 23-godišnji teniser koji je trenutno 34-ti reket svijeta. Ima odličnu sezonu iza sebe u kojoj je završio na omjeru 41-26. Obožava igrati na hardu koji mu je omiljena podloga, igrač je sa solidnim servisom, odličnim forehandom i sjajnom kretnjom.

Početak ove godine nije bio najbolji za Tiafoea. U Adelaideu je ispao u prvom kolu od domaćeg igrača Kokkinakisa a potom je igrao Adelaide 2 u kome je također ispao u prvom kolu od Tommy Paula.

Na Australian Openu ga je pogledao žrijeb u prvom kolu te je za protivnika imao Trungellitia, kvalifikanta koji nikada kroz karijeru nije igrao najbolje na hardu. U tom meču također Tiafoe nije bio na svom maksimumu te je tek kroz pet setova prošao u drugo kolo.

Taylor Harry Fritz

Taylor Harry Fritz je 24-godišnji teniser koji je trenutno 22-i reket svijeta. Prošla sezona mu je bila najbolja u karijeri te je zahvaljujući sjajnim igrama i rezultatima na hardu došao nadomak 20 najboljih. Prethodnu sezonu je završio na omjeru 35-22 uz 29-16 na hardu.

U ovoj godini je već odigrao nekoliko odličnih mečeva. Na ATP Cupu je igrao protiv Auger Aliassime, Aleksandera Zvereva i Camerona Norriea, trojice igrača iz top 15 društva i upisao je dvije pobjede. Protiv Zvereva nije mogao mnogo ali u pobjedama nad Aliassimeom i Norrieom je pružio zaista vrhunske partije.

Na Australian Openu je u prvom kolu za protivnika imao Maximiliana Marterera, igrača van top 200 te je za manje od 2 sata i kroz tri seta došao do pobjede.

Duel Tiafoea i Fritza će biti meč igrača koji su prošli američku školu tenisa. Obojica igrača imaju solidan servis, mogu igrati sjajno sa osnovne linije. U razmjenama obožavaju kontrolirati poen i ulaziti u polje te će danas vjerovatno do poena dolaziti igrač koji bude prvi napadao u poenima.

Fritz je na početku godine pokazao nešto bolju igru od Tiafoea i to je najveći razlog što su ga kladionice stavile u ovom meču kao favorita. Igrači su zaista kvalitetom jako blizu što pokazuje i njihov međusobni omjer.

Trenutno je u međusobnom 2-1 za Fritza a u dva od tri njihova međusobna smo vidjeli maksimalan broj setova i veliku borbu. Danas očekujemo borbu za svaki poen i jedan ujednačen meč koji može otići na obje strane.

Tipovanje na susret

Naš tip za ovaj meč je više od 38.5 gemova što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.90. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (38.5) više

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan