Getafe vs Levante: Tipovi, savjeti i kvote – 04.02.2022.

Dusan
3 veljače, 2022
439 Views
Getafe vs Levante

Nakon reprezentativne stanke ovog vikenda nastavljaju se natjecanja u nogometnim prvenstvima, a u premijernoj utakmici 23. kola La Lige sastaju se Getafe i Levante.

Getafe

Nakon užasnog početka sezone i samo 12 osvojenih bodova u prvih 17 kola, nogometaši Getafea konačno su pronašli pravu formu i željeni model igre. Momčad trenera Quiquea Sancheza Floresa u posljednjim je susretima upisala tri pobjede te jedan remi i poraz, pa je sastav iz predgrađa Madrida jedna od momčadi u najboljoj formi u cijeloj ligi.

Getafe igra dobro na svom terenu, gdje su ostvarili tri uzastopna trijumfa – svladali su Osasunu i aktualnog lidera Real Madrid s 1:0, dok su u posljednjem susretu pred domaćim navijačima “tamnoplavi” rutinski pobijedili Granadu s 4:2.

Ova momčad je dugo provela u “opasnoj” zoni, a sada je na 16. mjestu na tablici, a eventualni trijumf bi ih još više udaljio od zone ispadanja i otvorio im put do sredine ljestvice.

Turski napadač Enes Unal u odličnoj je formi, koji je u posljednjih pet mečeva postigao tri gola, a veliku pomoć ima i kod sve boljeg krilnog igrača Sandra Ramireza. Dodatnu snagu napadačkoj liniji momčadi u budućnosti trebao bi činiti i izvrsni Borja Mayoral koji je zbog ozljede dugo izostao te je odigrao samo posljednje dvije utakmice, a već se uspio upisati u strijelce.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Levante

I dok su igrači Getafea pronašli izlaz iz rezultatske krize, njihovi protivnici u ovom kolu još uvijek traže recept. Levante putuje u predgrađe Madrida kao posljednjeplasirana momčad na tablici La Lige sa samo 11 osvojenih bodova. Iznad crte zaostaju devet bodova za prvom momčadi (Mallorca), a već sada se može reći da će ova momčad teško izbjeći status drugoligaša.

Ove sezone ubilježili su samo jednu pobjedu u 21 utakmici, dok na gostovanju još čekaju prvi trijumf i osvojili su samo dva boda izvan svog stadiona (0-2-8). Uz to imaju i najslabiju obranu u cijelom prvenstvu, primili su 43 pogotka, dok su na gostovanju primili 2,6 po utakmici. Uzmemo li u obzir samo zadnjih pet gostovanja, lošija kvaliteta zadnje linije momčadi je još izraženija – primili su čak 19 golova, što je skoro četiri po utakmici!

Uprava momčadi je prethodnih dana potpisala s urugvajskim defanzivcem Martinom Caceresom, nadajući se da će njegovo iskustvo ojačati ovu liniju momčadi, ali činjenica da ovaj igrač ima 34 godine i da već nekoliko sezona nije igrao na najvišoj razini ne govori ulijevaju puno povjerenja.

Očekivani sastavi

Prije ove utakmice Getafe ima samo jednog upitnog nogometaša, a to je Vitolo, dok će Levante u ovom dvoboju vjerojatno biti bez Duartea i Mustafija.

Raniji rezultati i trendovi

U prvom dijelu sezone Getafe i Levante podijelili su bodove u utakmici bez golova, a kada su u pitanju utakmice na “Coliseum Alfonso Perezu”, Getafe je slavio u posljednja dva okršaja – 2:0 i 4:1.

Prijedlog za kucanje

Forma Getafea je zaista za svaku pohvalu i vjerujemo da reprezentativna stanka nije ostavila traga na momentum u društvu Quiquea Sancheza Floresa. S druge strane, Levante cijelu sezonu igra očajno, pogotovo izvan svog stadiona, pa je teško da će se to promijeniti nakon dvoboja u petak.

Stoga je naš prijedlog za klađenje pobjeda Getafea , a kladionica MaxBet cijeni ovaj tip s izvrsnim tečajem od 2,05.

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan