Hajduk Split vs. HSV : Tipovi, savjeti i kvote 29.06.2022.

Dusan
29 lipnja, 2022
572 Views
Hajduk Split vs HSV

Hajduk se trenutno nalazi na pripremama u Austriji gdje se radi punom parom kako bi ekipa bila spremna za novu sezonu koja počinje u neobično ranom terminu.

Razlog je nadolazeće svjetsko prvenstvo pa ćemo usred vrućeg ljeta imati prilike gledati HNL utakmice. Hajdukovci su već odigrali jedan pripremni susret s rumunjskim Clujom, a ove će srijede snage odmjeriti s njemačkim HSV-om.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu ostvariti ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavjetujemo.

Hajduk Split

Hajdukov “Dream Team” iz prošle sezone polako se osipa, ali većina stožernih igrača još uvijek je tu. Bili su propustili jednu od najboljih prilika u zadnjih 15-tak godina za osvajanjem naslova. Dinamo se nalazio u prijelaznoj sezoni s jednom od najslabijih ekipa u zadnja dva desetljeća bez prave “špice”, no svejedno su stigli do naslova.

Hajduk je izgubio braniča Vuškovića koji je i službeno potpisao za HSV nakon godine posudbe, dok su posudbe istekle prvom vrataru Kaliniću i ključnom stoperu Katiću. Portugalac Ferro izrazio je želju za povratak u Benficu jer mu “HNL ne pruža dovoljno visoku razinu za razvitak” pa je tako splitski klub trenutno u izgradnji nove okosnice ekipe.

Nju će i dalje predvoditi domaći miljenik Marko Livaja oko kojeg kruže razne glasine u zadnje vrijeme. Ukoliko su one istinite njegov bi odlazak ozbiljno ugrozio ambicije kluba i praktički uništio sezonu i prije samog početka.

HSV

Posrnuli njemački velikan tabori u drugoj ligi. Tužna je to sudbina kluba koji se u prošlom stoljeću čak okitio i naslovom Lige prvaka, no slična se stvar zbog loših financijskih poteza i transfera desila i slavnom Schalkeu. Werder i Schalke ove su sezone ostvarili direktnu promociju u Bundesligu, dok je HSV morao u pripetavanje s Herthom gdje ipak nije išlo.

Ostat će u drugom razredu još barem jednu sezonu u kojoj će im jedan od glavnih obrambenih igrača i dalje biti Hajdukov Mario Vušković koji je nakon dobre sezone u Njemačkoj otkupljen za 3 milijuna eura. Priča se i o transferu Sahitija, pa izgleda kako je ovaj prijateljski susret proizvod nove “romanse” između HSV-a i Hajduka.

Prijedlog za klađenje

Oko tjedan dana priprema je iza splitskog kluba pa će noge biti još uvijek malo teške, no trebali bismo gledati puno bolju predstavu nego protiv Cluja. Ovog puta mogu se očekivati golovi Hajduka i otvoren meč pa je naš tip da ćemo na susretu vidjeti minimalno tri pogotka.

Datum i vrijeme: 29.06.2022. 17:30 CET

Tip: Zbroj više od 2.5 golova

Kvota: 1.65

Kladionica: bet365

Kladionica bet365 trenutno ima odličnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, s kojom svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost ostvarivanja do €25 za besplatne oklade, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan