Hamburger SV vs. Hertha Berlin: Tipovi, savjeti i kvote 23.05.2022.

Dusan
22 svibnja, 2022
656 Views
Hamburger SV vs. Hertha Berlin

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Borba za preostalo mesto u Bundesligi naredne sezone je došla do kraja, a ko će biti novi član najvišeg rang Nemačkog fudbala saznaćemo nekon revanš meča između Hamburger-a i Hertha-e koji će biti odigran sutra u terminu od 20:30.

Hamburger SV

Ekipa Hamburger-a je ove sezone vodila veliku borbu za povratak u Bundesliga-u, ali nije imala dovoljno snage i koncentracije da osvoji jedno od prva dva mesta na tabeli.

Hamburger je regularni deo šampionata završio na trećem mestu na tabeli sa šezdeset osvojenih bodova nakon trideset četiri odigrane utakmice, odnosno samo tri boda manje u odnosu na drugoplasirani Werder.

Domaći tim je mnogo bolje igrao u drugom delu sezone, i ispostavilo se da su ga neuspesi u prvom delu sezone veoma skupo koštali. Moramo reći da je Hambeurger ove sezone igrao zaista sjajno na domaćem terenu, ostvarivši učinak od devet pobeda, šest remija i samo dva poraza, uz odličnu gol razliku od čak trideset šest postignutih i samo sedamnaest primljenih golova.

Evidentno je da je domaći teren zaista velika prednost za ekipu Hamburger-a, i sigurni smo da će igrači ovog tima to umeti da iskoriste na pravi način.

Hertha Berlin

Hertha je od svih ekipa koje su se borile za opstanak u Bundesliga-e bila u najboljem položaju u samom finišu sezone, i slobodno možemo reći da su svojom zaslugom došli u situaciju da se sa Hamburger-om bore za opstanak u ligi.

Hertha je tri kola pre kraja šampionata imala trideset dva osvojena boda, i u tri preostale utakmice su fudbaleri ekipe iz Berlin-a uspeli da osvoje samo jedan bod, što je objektivno govoreći više nego slab učinak.

U poslednjem kolu su u meču protiv Dortmund-a imali prednost nakon prvog poluvremena, ali nisu uspeli da izdrže svih devedeset minuta, pa su na kraju ipak pretrpeli poraz koji im je zakazao duel sa Hamburger-om.

Hertha je ove sezone bila ekipa sa najlošijim defanzivnim učinkom u Bundesligi ( sedamdeset jedan primljen gol na trideset četiri odigrane utakmice ), tako da je pravo čudo da su u prvom meču protiv Hamburger-a primili samo jedan gol.

Na gostujućim terenima su primili čak trideset osam golova na osamnaest utakmica, pa je više nego jasno da se ne snalaze baš najbolje na mečevima u gostima.

H2H

Ove dve ekipe su poslednji međusobni duel odigrale pre nekoliko dana, i Hamburger je na gostujućem terenu bio uspešniji rezultatom 1:0.

Povrede i izostanci

Hamburger SV: Leibold i Suhonen.

Hertha Berlin: Dardai, Jarstein, Klunter, Lee Dong-Jun, Lotka, Nsona, Schwolow i Selke.

Hamburger SV vs. Hertha Berlin Prognoza i Tip

U prvom meču pre nekoliko dana je Hertha imala epitet favorita, i očekivalo se da će na svom stadionu to i opravdati, ali se to nije dogodilo. Hamburger je kontrolisao situaciju na terenu tokom čitavog meča, konstantno stvarao šanse za postizanje gola, i na kraju apsolutno zasluženo došao do prednosti od jednog gola uoči revanša.

Samo devedeset minuta deli ekipu Hamburger-a od povratka u Bundesligu, i nema sumnje da će podrška više od 50000 navijača biti “dodatni vetar u leđa” igračima domaćeg tima, koji su ove sezone više puta pokazali visok nivo kvaliteta na mečevima kod kuće. Iako Hamburger ima prednost iz prvog meča, verujemo da će na sutrašnjem meču odigrati kao da nema nikakvu prednost, i da će još jednom pobedom želeti da ozvaniči povratak u društvo najboljih timova u Nemačkoj.

Hertha će i na ovom meču biti oslabljena izostankom velikog broj igrača, a ako uzmemo u obzir i činjenicu da do sada nisu ostavili naročito pozitivan utisak, prednost svakako moramo dati ekipi Hamburger-a. Očekujemo značajno otvoreniji meč u odnosu na prvu utakmicu, a znajući ofanzivne kvalitet ekipe Hamburger-a, nadamo se da golovi na sutrašnjoj utakmici neće izostati.

TIP: Goals to be scored in both halves

Kvota: 1.87

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Author Dusan