Hrvatska vs. Austrija: Tipovi, savjeti i kvote – 03.06.2022.

Dusan
3 lipnja, 2022
570 Views
Hrvatska - Austrija

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Reprezentacija Hrvatske večeras igra svoju prvu utakmicu u okviru ovosezonske Lige Nacija. Prvi protivnik je autsajder skupine, reprezentacija Austrije koja je nakon sjajnih partija prethodne sezone uspjela ući u jakosnu skupinu A.

Hrvatska

Reprezentacija Hrvatske u posljednje vrijeme igra na visokom nivou iako su u nekoliko mečeva imali mnogo rotacija unutar ekipe. Od ispada sa EURA od reprezentacije Španjolske ne znaju za poraz.

Kvalifikacije za SP su odradili sjajno, završili su kao prvoplasirana momčad skupine iznad reprezentacije Rusije i na taj način su obezbjedili direktan plasman na Svetsko Prvenstvo. Raspolažu zaista vrhunskim individualnim kvalitetom a većina momčadi je dugo vremena zajedno te stoga ne iznenađuje da igraju na visokom nivou.

Austrija

Sa druge strane reprezentacija Austrije je također reprezentacija koja igra na visokom nivou u posljednje vrijeme. Na EURU su igrali osminu finala nakon čega su uslijedile kvalifikacije za SP.

U kvalifikacijama za Svjetsko Prvenstvo reprezentacija Austrije nije briljirala, završila je na četvrtoj poziciji u skupini iza reprezentacija Danske, Škotske i Izraela.

Ipak, s obzirom da su prethodne godine završili kao prvoplasirana ekipa u svojoj skupini Lige Nacija imali su priliku obezbjediti plasman za SP i kroz dodatne kvalifikacije.

Za protivnika su imali reprezentaciju Walesa protiv koga su u većini susreta kontrolisali sredinu terena i imali su kontrolu susreta ali je Bale pogotkom iz slobodnjaka a kasnije i iz igre uspio da rješi susret. Mogla je Austrija u tom susretu i do izjednačenja ali nisu iskoristili svoje gol prilike.

Sigurno da reprezentacija Austrije raspolaže kvalitetnom momčadi i da će biti težak protivnik svakome bez obzira što su autsajderi skupine.

Savjeti za klađenje

Ipak, protiv Hrvatske doma je teško igrati i najkvalitetnijim momčadima a u ovom susretu gdje je Hrvatska kvalitetnija na svakom dijelu terena očekujemo njihovu dominaciju od prvog minuta i rutinsku pobjedu.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda reprezentacije Hrvatske što kladionica unibet plaća odličom kvotom 2.00. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Hrvatska

Kvota: 2.00

Kladionica: Unibet

Trenutno sportska kladionica Unibet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan