Inter vs Empoli: Tipovi, savjeti i kvote: 06.05.2022.

Dusan
5 svibnja, 2022
533 Views
Inter vs Empoli

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Samo tri kola su ostala do kraja u italijanskoj Serie A, i pred fudbalerima Inter-a je ogroman izazov u borbi za šampionsku titulu. Ukoliko želi da i dalje zadrži šanse za osvajanje titule, Inter će sutra na domaćem terenu morati da osvoji sva tri boda protiv Empoli-ja.

Inter

Inter je nakon trideset pet odigranih utakmica osvojio sedamdeset pet bodova, i uoči sutrašnjeg meča ima zaostatak od dva boda u odnosu na prvoplasirani AC Milan. Domaći tim je ove sezone imao nekoliko uspona i padova, ali se moramo složiti u konstataciji da Inter igra najlepši fudbal u Italiji, a brojka od sedamdeset četiri postignuta gola to možda i najbolje pokazuje.

Sem toga, Inter je na trideset pet utakmica primio samo dvadeset devet golova, i u ovom trenutku je najbolja defanzivna ekipa u ligi. Ekipa trenera Inzaghi-ja se nalazi u relativno dobroj formi, što nabolje pokazuje podatak da je Inter trijumfovao na četiri od poslednjih pet mečeva u domaćem šampionatu, a svakako je vredan pomena poraz od Bologna-e u pretprošlom kolu, koji će možda imati velike posledice po ekipu Inter-a.

Inter nema prava na grešku, i očekujemo da će fudbaleri domaćeg tima na terenu pokazati kolika je razlika u kvalitetu između Inter-a i Empoli-ja.

Empoli

Empoli je uspeo da ostvari primarni cilj ove sezone, a to je opstanak u ligi, tako da su za njih preostala tri meča bez ikakvog rezultatskog značaja. Empoli se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa trideset sedam osvojenih bodova, i ima jedanaest bodova prednosti u odnosu na prvu ekipu u opasnoj zoni.

Najveći problem ekipe Empoli-ja ove sezone je igra u odbrani, a to se najbolje vidi iz podatka da su na trideset pet odigranih utakmica primili čak šezdeset pet golova, što je drugi najlošiji učinak u šampionatu.

Na poslednjih pet odigranih mečeva su postigli pet i primili deset golova, tako da ne možemo reći da se Empoli nalazi u dobroj formi. Nismo previše sigurni da će fudbaleri gostujućeg tima biti dovoljno motivisani da pruže ozbiljniji otpor ekipi koja se u ovom trenutku bori za titulu, tako da ni ne očekujemo da će Empoli na ovom meču uspeti da dođe do bodova.

H2H

Inter je kod kuće slavio na poslednjih pet međusobnih duela protiv ekipe Empoli-ja.

Povrede i izostanci

Inter: Bastoni.

Empoli: Haas, Marchizza, Stojanović, Verre i Tonelli.

Inter – Empoli Prognoza i Tip

Situacija je veoma jasna – Inter mora ostvariti sve tri pobede do kraja i nadati se baerm jednom neuspehu AC Milan-a kako bi uspeo da osvoji titulu. Smatramo da je ekipa Empoli-ja mnogo slabija po kvalitetu, i verujemo da domaći tim neće imati previše problema na sutrašnjoj utakmici.

Eventualni neuspeh bi značio kraj svih nadanja o osvajanju titule, tako da smo više nego sigurni da će fudbaleri domaćeg tima biti dovoljno motivisani da ovu utakmicu odigraju na prepoznatljivom nivou.

Tip: BET BUILDER

Over 0 goals in the 1st half for both teams combined

Over 0 goals in the 2nd half for both teams combined

Under 7 goals in the match for both teams combined

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Match result will be Inter Milan

Kvota: 1.66

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan