Inter vs Salernitana: Tipovi, savjeti i kvote – 04.03.2022.

Dusan
4 ožujka, 2022
357 Views
Inter - Salernitana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Momčadi Intera i Salernitane će noćas u 20:45 odigrati prvu utakmicu 28-og kola Serie A.

Inter

Ekipa Intera je već nekoliko sezona po kvalitetu ali i rezultatima u samom vrhu Serie A. Prethodne sezone su osvojili ligu i prekinuli dominaciju Juventusa a ove sezone su dugo vremena bili najbolja ekipa lige. Ipak, na posljednja četiri ligaška susreta ne znaju za pobjedu što su Napoli i Milan iskoristili da ih prestignu.

U Ligi Prvaka su bili smješteni sa Real Madridom, Tiraspolom i Shakhtarom te su završili na drugoj poziciji iza Reala. U osmini finala su igrali prvi susret protiv Liverpoola u kome su poraženi sa 2-0 te imaju minimalne šanse za četvrt finale.

Sigurno da Inter u posljednjih mjesec dana nije u formi u kakvoj je bio dugo vremena. Na pet vezanih utakmica ne znaju za pobjedu u svim takmičenjima ali u ovom periodu su imali nekoliko izuzetno kvalitetnih protivnika. Igrali su sa Napoliem, Liverpoolom, Sassuolom, Genovom i Milanom te je današnji susret odlična prilika za izlazak iz crne serije.

Inter je sigurno jedna od ekipa sa najkvalitetnijom napadačkom zonom u ligi. Imaju i vrhunske bekove koji mnogo rade u posljednjoj trećini protivnika. Trenutno su najefikasnija ekipa lige sa 55 postignutih pogodaka u 26 odigranih utakmica.

Salernitana

Sa druge strane ekipa Salernitane je u ovoj sezoni posljednjeplasirana ekipa lige. Trenutno su na svega 15 osvojenih bodova u 25 odigranih utakmica te su prvi kandidati za ispadanje iz lige. Njihov najveći problem je posljednja linija koja je primila čak 56 pogodaka od početka sezone.

Iako četiri remija na posljednja četiri susreta ulijevaju malu nadu navijačima problem su i dalje isti. Na posljednjih šest utakmica su primili 13 pogodaka te uz ovakve igre posljednje linije neće moći mnogo.

Prijedlog za klađenje

U ovom meču ćemo gledati mnoštvo dominaciju Intera i utakmicu u kojoj će domaći napraviti pregršt gol šansi i vjerovatno postići nekoliko pogodaka. U prvom susretu ovih ekipa ove sezone Atalanta je slavila sa 5-0 u susretu u kome smo gledali potpunu dominaciju Intera i pregršt gol šansi.

S obzirom da noćas igraju doma nema razloga da i noćas ne upišu visoku pobjedu protiv najlošije ekipe Serie A.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda Intera uz azijski hednikep (-2) što kladionica bet365 plaća odličom kvotom 1.88. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Inter (-2)

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan