Italija vs. Njemačka: Tipovi, savjeti i kvote – 04.06.2022.

Dusan
4 lipnja, 2022
606 Views
Italija vs. Njemačka

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Elitna divizija UEFA Lige nacija i u subotu nam donosi okršaj europskih velikana. Reprezentacija Italije dočekuje Njemačku na stadionu “Renato Dall’Ara” u Bologni, a početak utakmice je na rasporedu u 20:45 sati.

Ova utakmica dolazi u nepovoljnom trenutku za “Azure”, čija se rezultatska kriza dodatno produbila u srijedu protiv Argentine, dok “Panceri”, s druge strane, žele nastaviti niz bez poraza.

Italija

Aktualni europski prvaci bilježe neuspjeh za neuspjehom. Nakon poraza u polufinalu baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru od Sjeverne Makedonije (0:1), Talijani su ostali bez trofeja u novom natjecanju Finalissimo, gdje se bore prvaci Europe i Južne Amerike. Argentina je osramotila momčad Roberta Mancinija i pobijedila 3:0.

“Azuri” će morati što prije zaboraviti na dosadašnje neuspjehe jer ih u idućih 10 dana očekuju četiri utakmice u novom izdanju UEFA Lige nacija, a u skupini su još Mađarska i Engleska.

Ovo je idealan trenutak da talijanska reprezentacija krene u proces pomlađivanja momčadi, budući da su nositelji igre poput Chiellinija i Bonuccija u kasnim igračkim godinama.

Ova reprezentacija u svim linijama ima talentirane igrače koji u godinama koje dolaze mogu izrasti u jaku i kvalitetnu cjelinu. Vjerujemo da ćemo u sljedećih nekoliko utakmica vidjeti Tonalija, Bastonija, Raspadorija i druge.

Njemačka

S druge strane, njemačka reprezentacija je u odličnoj formi. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo završili su kao prvi u skupini bez većih problema, s 27 od maksimalnih 30 bodova, a u posljednjih devet utakmica, uključujući i prijateljske, nisu poraženi.

Trener Hans Flick okupio je mnoštvo vrhunskih nogometaša, koji su gladni trofeja i imaju veliku želju pokazati da je i ova generacija sposobna osvojiti tron ​​Europe i svijeta.

Kvartet Bayern Kimmich – Sane – Gnabry – Muller spreman je dobre igre iz bavarskog dresa prenijeti u reprezentaciju, dok Timo Werner želi popraviti dojam iz Chelseaja i dokazati da nije zaboravio zabiti golove.

Očekivani sastavi

Italija (4-3-3): Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Bastoni, Biraghi; Barella, Verratti, Tonali; Bernardeschi, Belotti, Insigne

Njemačka (4-2-3-1): Neuer; Kehrer, Rudiger, Schlotterbeck, Raum; Kimmich, Musiala; Gnabry, Muller, Sane; Werner

Raniji susreti

Posljednju službenu utakmicu ove dvije reprezentacije odigrale su na Europskom prvenstvu 2016. godine, a Njemačka je pobijedila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Prijedlog za tipovanje

Nijemci u ovaj meč ulaze svježiji, motiviraniji i u boljoj formi od Talijana. “Azuri” su prije samo tri dana odigrali fizički i energetski zahtjevnu utakmicu, a pitanje je hoće li se uspjeti potpuno osvježiti.

Stoga je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice pobjeda Njemačke, a 22bet daje izvrsnu kvotu 2,41.

Prijedlog za tipovanje: Njemačka

Tečaj: 2.41

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan