J.Wolf vs J.Brooksby – Tipovi, savjeti i kvote – 05.04.2022.

Dusan
4 travnja, 2022
633 Views
Jeffrey Wolf - Jenson Brooksby,

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Prvo kolo Houstona je spojilo dvojicu mladih domaćih tenisera koji se nalaze u sjajnoj formi i nema sumnje da je pred nama vrhunska teniska teniska predstava.

Jeffrey Wolf

Jeffrey Wolf je 23-godišnji teniser koji je trenutno van top 150 igrača svijeta ali su igre koje pokazuje ove godine na daleko većem nivou no što to ranking pokazuje. Upravo to je i razlog što mu je dodjeljen Wildcard za ovaj turnir.

Igrač je koji je ove sezone na omjeru 15-10 uz nekoliko vrhunskih partija odigranih na ATP turnirima. U Indian Wellsu je prošao Gastona a potom je izgubio tie brake trećeg seta u meču protiv top 20 igrača, Bautiste. U tom meču je čak imao i meč lopte ali na kraju nije uspio doći do pobjede.

Također je sjajan bio i u Miamiu gdje je prošao kvalifikacije, izbacio Wolfa a nakon toga ispao od Stefanosa Tsitsipasa nakon tri odigrana seta.

Jenson Brooksby

Jenson Brooksby je igrač koji ima fantastičnu godinu iza sebe u kojoj je od igrača van top 200 uspio doći nadomak 50 najboljih. Nakon nekoliko odličnih turnira u ovoj godini je uspio i po prvi put ući u top 50 igrača.

Brooksby je igrač koji ima tek 21 godinu i nema sumnje da ćemo ga u nastavku karijere vidjeti i daleko bolje rankiranog. Igrač je koji je u prethodnoj godini odigrao nekoliko zaista vrhunskih ATP turnira u kojim je pokazao da se može nositi i sa najboljim igračima svijeta.

Igrač je sa kvalitetnim servisom te je fantastičan u razmjenama sa osnovne linije gdje može kvalitetno napasti i sa forehand i sa backhand strane. Također je igrač koji se odlično kreće i sjajjno pokriva teren te je zaista nezgodan protivnik za svakoga. Osim toga uvijek pred domaćim navijačima igra najbolji tenis što smo mogli vidjeti i u Indian Wellsu i u Miamiu a nema sumnje da će tako biti i u Houstonu.

Brooksby je ove godine na omjeru 12-5 a iza sebe ima dva odlična Mastersa. U Indian Wellsu je gubio osminu finala od Norriea dok je u Miamiu također u osmini finala poražen od drugog igrača svijeta, Danila Medvedeva.

Tipovanje na susret

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati sjajne razmjene sa osnovne linije. Obojica imaju i odličan servis ali ipak su sjajni i na returnu te očekujemo da vidimo veliki broj razmjena sa osnovne linije. Istina da Wolf igra odlično na početku ove godine ali Brooksby trenutno igra na nivou top 15 igrača i sigurno će imati prednost u razmjenama u ovom meču.

Naš tip za ovaj meč je azijski hendikep gemova (-4) na Brooksbya što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.78. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Brooksby (-4)

KLADIONICA: 22BET

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan