Kako se kladiti na Super Bowl – Vodič za početnike

Dusan
11 veljače, 2022
1507 Views
Super Bowl

Posle duge i naporne sezone, došao je taj trenutak – ovogodišnji Super Bowl će se održati ove nedelje, a navijači s nestrpljenjem čekaju da vide koja će ekipa biti naredni NFL šampion. Ako želite da znate kako da se kladite na Super Bowl i ostvarite zaradu u kladionici, ovo je pravi članak za vas.

Bez sumnje, NFL Super Bowl i sportsko klađenje su neizostavan par, jer su godinama unazad najveće i najpoznatije kladionice za igrače iz Hrvatske beležile najveći prihod za vreme odigravanja ove utakmice, što jasno pokazuje da ljubitelji NFL-a širom sveta vole da se klade na ovaj meč.

Ovaj članak će objasniti neke jednostavnije i naprednije strategije klađenja koje Vam mogu biti od pomoći da odaberete opklade za Super Bowl meč. Tako ćete biti u prilici da ostvarite profit i da se zabavite gledajući ovaj više nego zanimljiv meč.

Podsećamo Vas da je poželjno da se pridržavate osnovnih pravila sportskog klađenja, jer su ta pravila  prvi korak ka ostvarivanju profita u sportskom klađenju.

Saveti o tome kako da budete uspešni u klađenju na Super Bowl

Bez obzira što kladionice postavljaju margine i koeficijente i nekoliko nedelja pre početka Super Bowl-a, postoji veliki rizik od preranog uplaćivanja novca na željene opklade. Ipak, određeni broj profesionalnih kladioničara voli da iskoristi tu činjenicu da su kladionice nešto ranije objavile ponudu, naročito ako pronađu value na određenoj opkladi .

Ovu taktiku nikako ne preporučujemo neiskusnim igračima, jer se često dešava da kladionice nekoliko dana pre početka utakmice Superbowl-a promene margine za veliki broj igara, jer se na taj način prilagođavaju količini novca koji dolazi od igrača.

Upravo zato, naš savet je da pre nego što odlučite o opkladama koje ćete uplatiti na ovaj meč, odlučite gde ćete se kladiti na Super Bowl. Pod ovim podrazumevamo da odaberete pre svega dobar i pošten sajt za online klađenje, koji vam nudi dobre koeficijente i niske profitne margine za meč Super Bowl-a. Visina profitne margine je veoma važna, jer na taj način smanjujete svoje šanse za dugoročnu zaradu u kladionicama koje imaju visoke profitne margine.

Pored toga, važno je znati osnovne opklade koje možete uplatiti na meč Super Bowl-a. Postoje tri osnovne opklade u NFL klađenju – Money line, Spread i Total. Kod Money line opklade predviđate koja će ekipa biti pobednik meča, dok Spread opklada označava kolikom će razlikom jedna od ekipa pobediti ili izgubiti na meču. Online kladjenje na Total znači da Vi prognozirate da li će na meču biti postignut manji ili veći broj poena u odnosu na postavljenu marginu.

Pored ovih uobičajenih opklada koje možete da uplatite na meč Super Bowl-a, postoje i neke određene opklade koje nisu baš veoma popularne kod većeg broja ljubitelja sportskog klađenja . Prvenstveno mislimo na Props i Parlay opklade, koje nikako ne preporučujemo igračima koji žele da ostvare profit kladeći se na meč Superbowl-a.

Osim standardnih opcija klađenja, dostupno je klađenje tokom samog meča, odnosno klađenje uživo, što donosi možda najviše uzbuđenja dok se kladite na meč koji je već u toku. Ukoliko nemate dovoljno iskustva u ovoj vrsti klađenja, savetujemo Vam da pročitate naš članak za početnike u klađenju uživo.

Super Bowl LIV betting to draw record turnout, billions in wagers | Fox BusinessUmesto zaključka – Ko će osvojiti ovogodišnji Super Bowl?

Nažalost nemamo odgovor na ovo pitanje, ali Vam  možemo reći da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč u kojoj ćete sasvim sigurno uživati. Ukoliko Vas zanima gde možete gledati Super Bowl meč, pročitajte naš članak u kojem smo detaljno objasnili sve dostupne opcije. Takođe, ukoliko planirate da se kladite na ovaj meč možemo vam dati nekoliko korisnih saveta.

 1. Redovno pratite našu sajt, jer naši stručnjaci svake godine daju odlične besplatne tipove za klađenje na meč Super Bowl-a
 2. Pažljivo pratite kretanje margina i koeficijenata, jer oni veoma često mogu biti jasan pokazatelj koja ekipa ima veće šanse da bude pobednik meča
 3. Kladite se isključivo na legalnim i licenciranim web stranicama za klađenje. Tako štitite svoj novac kao i svoje lične podatke
 4. Nikada nemojte uplaćivati više novca nego što ste spremni da izgubite. Dobro upravljanje novcem je od ogromne važnosti u sportskom klađenju.
 5. Ne kladite se srcem nego glavom. Ukoliko se kladite na određenu ekipa samo zato što navijate za njih, u tok slučaju imate veće šanse da zaradite igrajući kasino igre.

FAQ

 • Gde besplatno gledati Super Bowl?

  Gledanje utakmice Super Bowla na TV-u ponekad može biti veoma teško zbog TV prava. Međutim, veliki broj sportskih kladionica nudi svojim korisnicima besplatan prenos ovog meča uživo, i to u visokom kvalitetu. Zato, ukoliko želite gledati Super Bowl potpuno besplatno, potrebno je da registrujete korisnički nalog u jednoj od preporučenih sportskih kladionica na našem sajtu.

 • Da li će biti održan muzički koncert nakon Super Bowl-a?

  Da, koncert će biti održan. Svake godine se održava predstava na poluvremenu meča, kao i muzički koncert na kraju utakmice. Oba ova događaja privlače veliku pažnju jer NFL pokušava dovodi popularne izvođače koji stvaraju odličnu atmosferu.

 • Gde se mogu kladiti ko će biti pobednik Super Bowl-a?

  Na sajtu sportske-kladionice.com možete pronaći spisak najboljih sportskih kladionica za igrače iz određenog broja zemalja. Bilo koja od ovih preporučenih kladionica je više nego dobra za klađenje na Super Bowl, ali i na NFL.

 • Ko osvaja ovogodišnji Super Bowl?

  Pitanje od million dolara. Da znamo pravi odgovor na ovo pitanje, vrlo verovatno bismo bili bogati ljudi. Ipak, iako ne znamo odgovor na ovo pitanje, svake godine se trudimo da našim čitaocima pružimo detaljnu analizu ove utakmice i predložimo neke opklade za koje smatramo da imaju veliku vrednost.

 • Kada se održava Super Bowl?

  Gotovo svake godine Super Bowl se igra u prvoj polovini Februara, nakon Konferencijskog finala, i kada u doigravanju ostanu samo dve ekipe. Tako će se ove godine Super Bowl igrati u drugom nedelji Februara i tada ćemo imati odgovor na pitanje koja ekipa je novi šampion NFL-a.

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan