Kokkinakis vs Zverev: Tipovi, savjeti i kvote – 29.03.2022.

Dusan
29 ožujka, 2022
390 Views
Thanasi Kokkinakis – Alexander Zverev

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Thnasi Kokkinakis

Thnasi Kokkinakis je 25-godišnjak koji ima fantastičan početak sezone nakon nekoliko razočaravajućih za njega. On je još 2015-te godina kada je imao svega 19 uspio ući među 100 najboljih igrača na touru i naravno da su tada očekivanja od njega bila ogromna. Ipak, Thanasi je doživio tešku ozljedu koja mu je znantno usporila karijeru i u naredne dvije sezone je skupio svega nekoliko odigranih mečeva.

Prošle sezone je bio vidljiv njegov veliki napredak i bilo je samo pitanje vremena kada će vratiti formu. Nakon odličnih partija ove godine u kojim je čak došao i do ATP titule uspio se vratiti među 100 najboljih igrača svijeta a sigurno ćemo ga jako brzo vidjeti i među 50 najboljih.

Thanasi Kokkinakis je ove godine na omjeru 16-5. Osvojio je turnir u Adelaideu i odigrao nekoliko odličnih mečeva i nakon toga. Ovdje je odigrao sjajno kvalifikacije, prošao ih je bez većih poteškoća a potom je savladao i Gasqueta, Schwartzmana te Kudlu. Servis ga odlično služi, odličan je i sa osnovne linije te igra najbolji tenis koji smo vidjeli od njega u posljednjih nekoliko godina.

Alexander Zverev

Sa druge strane Alexander Zverev je četvrti reket svijeta i igrač je koji je već dugo u samom vrhu ATP ljestvice. Igrač je koji obožava igrati na hardu i sigurno je na ovoj podlozi jedan od najboljih igrača na touru.

Ove godine nije impresionirao, na četiri odigrana turnira do Miamia je skupio 11 pobjeda te nije osvojio niti jednu ATP titulu i sigurno da nije ispunio svoja očekivanja. Na turniru u Miamiu se također mučio. U prvom meču je igrao protiv Corica koji se vratio nakon ozljede a do pobjede je došao tek nakon tri odigrana seta. U drugom meču sa McDonaldom je igrao daleko kvalitetniji tenis te je do pobjede došao uz svega četiri izgubljena gema.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati mnoštvo sjajnih razmjena sa osnovne linije. Thanasi Kokkinakis će biti igrač koji će sigurno sticati daleko veću prednost servisom i sigurno da će Zverev imati problema da dođe do break prilika.

Kokkinakis igra zaista odlično ove godine, osvojio je jedan ATP turnir, na ovom turniru je bio sjajan i mišljenja smo da će pružiti veliki otpor u meču sa jednim od najboljih tenisera današnjice.

Naš tip za ovaj meč je azijski hendikep gemova (+4) na Kokkinakisa što kladionica unibet plaća odličom kvotom 1.82. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Thanasi Kokkinakis (+4)

KLADIONICA: Unibet

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan