Leipzig vs Atalanta: Tipovi, savjeti i kvote – 07.04.2022.

Dusan
6 travnja, 2022
650 Views
Leipzig vs Atalanta

U četvrtak su na programu prve utakmice četvrtfinalne faze Europske lige, a jedan od duela koji plijeni najveću pozornost je okršaj njemačkog Leipziga i talijanske Atalante. Početak utakmice na “Red Bull Areni” zakazan je za 18:45 sati.

Leipzig

Igrači njemačkog predstavnika bili su slobodni u prethodnom kolu drugog najkvalitetnijeg europskog natjecanja, budući da je Spartak iz Moskve izbačen zbog krizne situacije u Rusiji. Leipzig ovaj dvoboj dočekuje u dobrom raspoloženju, jer pozitivni rezultati za ovu momčad traju već neko vrijeme.

Nisu poraženi u posljednjih deset utakmica u svim natjecanjima, a proteklog su vikenda u derbiju kola Bundeslige svladali Borussiu Dortmund u gostima sa 4:1. U tom meču zablistali su Konrad Laimer i Christopher Nkunku. Austrijanac je za svoju momčad postigao prva dva pogotka, a Francuz treći, dok je španjolskom reprezentativcu Dani Olmu postavio četvrti.

Leipzig i ove sezone ima pregršt talentiranih nogometaša koji rastu pod budnim okom glavnog trenera Domenica Tedesca. Ova momčad ima kvalitetne igrače na svim pozicijama, pa je s pravom jedan od glavnih kandidata za osvajanje trofeja u Europskoj ligi.

Atalanta

Za razliku od Leipziga, Atalanta u prethodnom kolu nije bila slobodna, već je igrala s još jednim bundesligašem, Bayerom iz Leverkusena. U prvom susretu u Bergamu bilo je 3:2 za domaće, a igrači talijanskog kluba u uzvratu su bili bolji s 1:0 i tako dvostrukom pobjedom rezervirali sraz s ekipom iz Saksonije.

Za razliku od Europe, Atalanta igra promjenjivo u domaćem prvenstvu i nalazi se tek na 7. mjestu na tabeli, a pred njima je velika borba za nastup u nekom od europskih natjecanja sljedeće sezone. U prošlom kolu poraženi su od Napolija kod kuće s 3:1, te su unatoč negativnom rezultatu odigrali dobro i stvorili veliki broj prilika koje su nažalost ostale neiskorištene.

Defanzivac Rafael Toloi ozlijeđen je i neće otputovati s momčadi u Njemačku, dok je nakon duže pauze u natjecanju za momčad najbolji napadač momčadi Duvan Zapata, koji je bio na klupi za rezervne igrače u utakmici protiv Napuljcima, ali nije ušao u igru. Ako bude spreman, bit će to veliki plus za Atalantu.

Očekivani sastavi

Leipzig (3-4-1-2): Gulacsi; Guardiol, Orban, Simakan; Angelino, Kampl, Laimer, Henrichs; Olmo; Silva, Nkunku

Atalanta (3-4-1-2): Musso; Djimsiti, Demiral, Palomino; Zappacosta, Freuler, Roon, Hateboer; Pašalić; Malinovskyi, Muriel

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da je Leipzig za nijansu bolja momčad od Atalante, a uz to je u boljoj formi zbog kontinuiteta dobrih rezultata. Žele li proći u sljedeći krug, izabranici Domenica Tedesce u prvom susretu moraju ostvariti pozitivan rezultat i iskoristiti prednost domaćeg terena.

Stoga je pobjeda Leipziga naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice, a najbolji koeficijent nudi kladionica 22bet, 1,77.

Prijedlog za tipovanje: Leipzig

Tečaj: 1.77

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan