Lokomotiv Kuban vs UNICS Kazan – Tipovi, savjeti i kvote 11.05.2023.

Dusan
10 svibnja, 2023
1080 Views
Lokomotiv Kuban vs UNICS Kazan

Playoff VTB lige za sada je u potpunosti opravdao očekivanja, čak i više od toga. Nakon zanimljivih polufinalnih duela i neočekivanih rezultata, Lokomotiva i UNICS izborili su veliko finale i trenutni rezultat je 1-1, ali se serija sada seli u Krasnodar. Ko će po prvi put u istoriji podići trofej?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate. 

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara 

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Lokomotiv Kuban

Lokomotiva je ove sezone uradila i više nego što se očekivalo, ali tim je sada u odličnoj situaciji i u svojoj dvorani imaće priliku da napravi ogroman korak ka osvajanju VTB titule, prve u istoriji kluba.

U četvrtfinalu ekipa iz Krasnodara nije imala težak posao, međutim u polufinalu išli su na noge velikanu iz Moskve, uspjeli su da slave nakon vrlo dramatične serije rezultatom 4:3 i na taj način naprave jednu veliku senzaciju, ostavivši CSKA bez svog prvog propuštenog finala od kada postoji VTB liga.

Lokomotiva se na tome nije zaustavila, finalnu seriju otvorila je na sjajan način i uspjela da izbori prvi brejk na gostujućem terenu.

U drugoj utakmici slavio je UNICS, međutim i u tom duelu Lokomotiva je dominirala veći period meča, ali je UNICS na kraju skupio redove i pobjedio u neizvjesnoj završnici.

https://twitter.com/lokobasket/status/1655575077914656770?s=46&t=v3NX5eYRqh47eWU4vMrgyQ

UNICS Kazan

UNICS je imao gotovo identičan put do finala kao Lokomotiva. U četvrtfinalu su lako izašli na kraj sa Parmom, međutim u polufinalu ponovo prava drama i na kraju slavlje nakon pobjede u seriji 4-3 protiv Zenita.

U finalni duel protiv Lokomotive, UNICS je ušao kao favorizovana ekipa, međutim da neće biti tako lako vidjelo se već u prvoj utakmici. UNICS je u prvoj utakmici izgledao totalno beznadežno, rival je dominirao i na kraju rutinski i zasluženo slavio.

Naredna utakmica, kao što je bilo i očekivano, donijela je mnogo više neizvjesnosti, UNICS je u prvom poluvremenu igrao poprilično loše, ali su u drugom pokazali mnogo bolju igru prije svega defanzivno i na kraju slavili u neizvjesnoj završnici i to sa linije slobodnih bacanja.

Ekipa iz Kazana nije u potpunosti odbranila domaći teren, dozvolila je rivalu brejk i sada se serija seli u Krasnodar, gdje će se odigrati naredna dva duela.

H2H

08.5.23 UNICS Kazan vs Lokomotiv Kuban 79:76

06.05.23 UNICS Kazan vs Lokomotiv Kuban 76:88

19.03.23 Lokomotiv Kuban vs UNICS Kazan 78:70

02.02.23 UNICS Kazan vs Lokomotiv Kuban 70:103

Povrede i izostanci: 

UNICS Kazan: /

Lokomotiv Kuban: /

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 11.05.23. 18:30h
Tip: Pobjeda Lokomotiv Kuban

Kvota: 1.77
Kladionica: 22bet

Lokomotiva iz Kubana pokazala je da može da igra sa svima i ako je uglavnom bila autsajder po kladionicama. UNICS ima kvalitetniji tim, međutim momentum je na strani gostiju, treba uzeti u obzir i činjenicu da ekipa iz Kubana ima vrlo mali doprinos klupe, pa starteri dobijaju ogromne minute, tako da i umor može biti jedan od ključnih faktora u ovom finalu.

Podržaćemo Lokomotivu još jednom, naš tip je da će pobijediti ili neće izgubiti sa više od 7 poena razlike.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan