Manchester City vs Atletico Madrid: Tipovi, savjeti i kvote – 05.04.2022.

Dusan
5 travnja, 2022
478 Views
Manchester City - Atletico Madrid

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Po našem mišljenju, sutra nas očekuje najzanimljiviji duel u ovoj fazi takmičenja u Ligi Šampiona, i ekipa Manchester City-ja će u prvom meču kod kuće doočekati Atletico Madrid.

Manchester City

Poptuno nenadano, Manchester City je ispustio veliku prednost u domaćem šampionatu u odnosu na Liverpool, tako da ih do kraja ove sezone očekuje veoma teška borba na dva fronta – Premier League i Ligi Šampiona.

City je pored PSG-a uspeo da završi takmičenje u grupnoj fazio na prvom mestu na tabeli, a onda su u osmini finala relativno lako bili bolji od Portuglaskog Sporting-a ukupnim rezultatom 5:0. Pobeda u prvom meču u gostima od čak 5:0 je omogućila fudbalerima City-ja da revanš meč mogu odigrati rasterećeno, što je protivnički tim maksimalno iskoristio i uspeo da odigra 0:0.

Gledajući nekoliko poslednjih mečeva ekipe City-ja, stekli smo utisak da u ovom trenutku nisu toliko dominantna ekipa kao u prethodnom periodu, naročito što sada imaju veliki pritisak osvajanja dva značajna trofeja, a prethodnih godina smo mogli videti da ne funkcionišu baš najbolje kada su pod pritiskom.

City igra otvoren i ofanzivan fudbal, ali takav stil igre može biti veoma opasan naorčito protiv timova kao što je Atletico.

Atletico Madrid

Atletico je izgubio sve šanse za osvajanje titule u domaćem šampionatu, i svu pažnju su usmerili na uspeh u Ligi Šampiona. Možemo reći da ove sezone nisu imali sreće, obzirom da im je prethodni protivnik bio Manchester United, a u ovoj fazi takmičenja će odigrati dva meča protiv ekipe City-ja, koja je najveći rival Manchester United-a.

Atletico je uz mnogo poteškoća uspeo da obezbedi učešće u osmini finala, gde su nakon velike borbe uspeli da eliminišu Manchester United.  U prvom meču je bilo 1:1, da bi u revanšu Lodi golom u 43. minutu obezbdio svom timu prolazak u narednu fazu takmičenja.

Atletico je oba meča protiv United-a odigrao u znatno sporijem ritmu, sa fokusom na odbrani, tako da je sasvim realno za očekivati da će isti „recept“ primeniti i na sutrašnjoj utakmici. Nemaju dovoljno ofanzivnih kvaliteta da bi u tom segmentu igre mogli parirati ekipi City-ja, pa stoga verujemo da će želeti da ostvare što povoljniji rezultat sutra, i to po mogućstvu bez primljenog gola.

H2H

Manchester City i Atletico Madrid do sada nisu odigrali nijedan zvanični meč.

Povrede i izostanci

Manchester City: Dias, Mendy i Palmer.

Atletico Madrid: Carrasco i Herrera. Gimenez će najverovatnije propustiti sutrašnji meč.

Manchester City – Atletico Madrid Prognoza

Mnogi se slažu sa konstatacijom da je ovo verovatno poslednja prilika da Diego Simeone sa ekipom Atletico Madrid-a osvoji Ligu Šampiona, tako da smo sigurni da će Simeone maksimalno motivisati svoje igrače za sutrašnji meč.

Ateltico je u duelu sa United-om pokazao da ume da igra protiv engleskih ekipa, a ključ dobrog rezultata protiv United-a je bio strpljenje i maksimalna koncentracija u odbrambenom segment igre. City je na domaćem terenu veliki favorit, ali smatramo da trenutna razlika nije toliko velika da bi City bio favorit sa koeficijentom za pobedu od samo 1,30.

Verujemo da će se pitanje prolaska u polufinalae rešavati u Madridu, a od ekipe Atletico Madrd-a u sutrašnjem meču očekujemo veliku borbu, što bi trebalo rezultirati remijem, ili porazom do jednog gola razlike u najgorem slučaju.

Prognoza: Atletico Madrid +1.5 AH

Kvota: 1.87

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan