Marton Fucsovics vs. Marin Čilić: Tipovi, savjeti i kvote 26.05.2022.

Dusan
26 svibnja, 2022
406 Views
Marton Fucsovics vs. Marin Čilić

U jednom od najzanimljivijih mečeva na Roland Garrosu u četvrtak, snage će odmjeriti Marton Fucsovics i Marin Čilić.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Marton Fucsovics

Već nekoliko godina, Marton Fucsovics je najbolje rangirani mađarski tenisač. Najbolji rezultat u karijeri je ostvario prošle godine kada je igrao četvrtfinale Wimbledona, a njegova velika odlika je to što igra podjednako dobro na svim podlogama.

U prošlosti, Fucsovics je znao napraviti odličan rezultat i na Roland Garrosu. 2020. godine je u prvom kolu eliminisao Daniila Medvedeva i potom stigao do četvrtog kola gdje je izgubio od Andreya Rubleva.

Jedini ATP turnir u karijeri, Fucsovics je osvojio na šljaci 2018. godine u Genevi. U dosadašnjem toku sezone, Mađar nije imao impresivne rezultate. Odigrao je 11 mečeva na šljaci, a pobijedio je šest puta.

Na mastersima u Madridu i Rimu nije uspio da prođe kroz kvalifikacije, dok je u Monte Carlu ispao u drugom kolu od Diega Schwartzmana. Ovogodišnji Roland Garros je počeo pobjedom protiv kvalifikanta Geoffrey Blancneauxa. Bilo je 3:0 (6-2, 6-4, 6-4). Protiv Marina Čilića će biti autsajder na papiru, ali ne bi bio prvi put da napravi iznenađenje u Parisu.

Marin Čilić

Nakon što je više od decenije bio konstantni član top20 na ATP rang listi, Marin Čilić već tri godine nije na tom nivou i uglavnom se nalazio iza 30. pozicije. Ove sezone, Hrvat je odigrao nekoliko zaista dobrih mečeva i turnira. Sve je počelo sa polufinalom ATP turnira u Adelaideu, a potom je igrao osminu finala Australian Opena gdje je izgubio od Felixa Auger-Aliassimea.

Na mastersima na šljaci, ostavio je solidan utisak. U Monte Carlu i Madridu je ispadao u drugom kolu od Taylora Fritza i Alexandera Zvereva, dok je najbolji rezultat napravio u Rimu gdje je u trećem kolu bio eliminisan od Cristiana Garina.

Čilić je u Paris došao sa ambicijom da napravi dobar rezultat i tako nastavi svoj pohod ka povratku u top20, mada je u svojoj karijeri najslabije rezultate od svih grand slamova imao upravo na Roland Garrosu.

Samo dva puta je igrao u četvrtfinalu, dok u posljednje tri godine nije uspjevao da prođe dalje od drugog kola. U prvom kolu ove godine je Attili Balaszu dozvolio samo tri gema u meču, ali Mađar se vraća nakon teške ozljede i turnir u Parisu je iskoristio samo da pokupi nagradu od 60,000 evra koliko se daje za učešće.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Marton Fucsovics i Marin Čilić su igrali jedan protiv drugog samo dva puta i oba puta je pobijedio Hrvat. 2018. godine je bilo 2:0 (7-5, 6-3) za Čilića u Indian Wellsu, a godinu ranije je bilo 2:1 (7-6, 5-7, 7-6) u Baselu. Oba meča su tada igrana na tvrdoj podlozi.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 26.05.2022 12:30 CET
Tip: Marton Fucsovics +5 (gemovi)
Kvota: 1.70
Kladionica: 22Bet

U posljednjih nekoliko godina, Fucsovics je znao da napravi probleme i mnogo ozbiljnijim igračima od Čilića na nekom od grand slam turnira. Teško je vjerovati da Hrvat ovaj meč može rutinski da dobije, a neće biti naročita senzacija ukoliko izgubi.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan