Nakon Klapije, Kustošija sprema još jedan senzacionalan transfer!?

Stex
10 siječnja, 2024
98 Views
Nakon Klapije, Kustošija sprema još jedan nevjerovatan transfer!? / slika: novo.hr

Nakon što je tijekom prošlog ljeta prodala osamnaestogodišnjeg Mikayila Fayea Barceloni za pet milijuna eura, Kustošija je nedavno postigla još jedan izniman posao. Za 5.2 milijuna eura dogovorila je transfer sedamnaestogodišnjeg Dina Klapiju u Leipzig. Hrvatski menadžer Andy Bara, čija agencija Niagara se konstantno pozicionira među deset najvećih na svijetu, ima ključnu ulogu u tim transferima. Unatoč tome što će dio Klapijinog transfera pripasti posrednicima, Kustošija je u razdoblju od pola godine ostvarila zaradu od 10.5 milijuna eura putem transfera dva igrača.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Ovi nevjerojatni poslovi malo poznatog hrvatskog kluba privukli su pozornost i stranih medija, a katalonski portal 3cat je objavio priču o uspjesima Kustošije i Bara, kojeg povezuju s karijerom Danija Olma. Bara je odveo Olma u Dinamo kao dijete, a danas se brine o karijerama mnogih poznatih igrača.

Portal iz Katalonije naglašava da je Bara proširio svoj utjecaj i stekao dobre veze u Africi. Osim što je doveo Fayea i Klapiju u Kustošiju, Bara je bio ključan i u transferu Joška Gvardiola u Leipzig. Kustošija, gdje je Bara suvlasnik, postala je središnje mjesto za transfer mladih talenata, a i dalje se spekulira o mogućem velikom transferu, s obzirom na prisutnost mladih talenata poput Baye Coulibalyja u klubu. Katalonski portal također ističe Barinu ulogu u dovođenju bivšeg Barcinog igrača Moussu Waguea u HNL, gdje je igrao za Goricu.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex