Napoli vs Barcelona: Tipovi, savjeti i kvote – 24.02.2022.

Dusan
24 veljače, 2022
632 Views
Napoli - Barcelona

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Napoli

Ekipa Napolia je prethodne sezone nakon kiksa u posljednjem kolu sa Veronom završila tek kao petoplasirana momčad Italije. Na taj način su ostali bez učešća u Ligi Prvaka i sigurno da nisu zadovoljni sezonom koja je iza njih.

U Europa Ligi su bili smješteni sa Spartakom, Leicesterom i Legiom te su nakon pobjede u posljednjem kolu nad Leicesterom obezbjedili učešće u knockout fazi. Ipak u susretima sa Spartakom su podbacili, izgubili su oba meča te su ostali bez prve pozicije koja vodi direktno u osminu finala.

U domaćem šampionatu ove sezone stoje daleko bolje no prethodne. Trenutno su trećeplasirana momčad Serie A sa 54 osvojena boda. Postigli su 47 pogodaka u 26 odigranih utakmica Serie A i jasno je da imaju sjajnu napadačku zonu što smo mogli vidjeti i u utakmicama Europa Lige i u domaćem šampionatu.

Barcelona

Sa druge strane ekipa Barcelone je imala očajan start nove sezone La Lige te je izgledalo da će ostati bez Lige Prvaka za narednu sezonu. Ipak, nakon dovođenja Xavia na klupu te uz nekoliko fantastičnih pojačanja tokom zimskog prelaznog roka Barcelona izgleda preporođeno. Na posljednjih pet utakmica ne znaju za poraz iako su u tom periodu imali težak raspored i igrali i protiv Atletica i protiv Napolia te igraju na daleko većem nivou no prije nekoliko mjeseci.

Barcelona je u grupnoj fazi Lige Prvaka bila smješten sa ekipama Bayerna, Benfice i Dynamo Kieva. Igrali su daeko ispod očekivanog nivoa, Bayern ih je u oba susreta bez problema savladao a u dva susreta sa Benficom nisu upisali niti jednu pobjedu te su se na kraju morali zadovoljiti trećom pozicijom i knockout fazom Europa Lige.

Barcelona je u La Ligi nakon sjajnih partija u posljednje vrijeme uspjela doći do četvrte pozicije te ćemo ih vjerovatno gledati u Ligi Prvaka naredne sezone. Također, iako su igrali očajno na početku sezone u ovom trenutku raspolažu sjajnom momčadi koja igra sve bolje te se ne treba iznenaditi ukoliko dođu do same završnice Europa lige.

Prijedlog za klađenje

U ovom meču ćemo gledati mnoštvo gol prilika sa obje strane. Obje ekipe imaju fantastične napadačke zone te je za očekivati da vidimo veliki broj gol prilika. U prvom susretu ovih momčadi smo vidjeli pregršt gol prilika a također ovo je utakmica u kojoj će se nakon jednog pogotka bilo koje ekipe utakmica dodatno ubrzati. Stoga je klađenje na golove u ovom susretu najbolji izbor.

Naš tip za ovaj meč je BTTS (oba tima daju gol) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.71. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: BTTS

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan