NBA igrači i predlozi za klađenje – J. Brown 04.05.2023.

Alex
3 svibnja, 2023
609 Views
nba poeni igraca Brown

U noći između srijede i četvrtka biće odigran samo jedan meč NBA doigravanja i to onaj između Boston Celticsa i Philadelphia 76ersa. 

Iako bez pomoći Joela Embiida, Sixersi su na krilima fantastičnog Jamesa Hardena brejknuli Celticse već na startu serije. Ostaje da se vidi da li će Boston večeras doći do prve pobede ili će Philadelphia novom pobedom napraviti veliki korak ka plasmanu u finale Istočne konferencije.

J. Brown (Boston Celtics), 24.5 points over, 1.71

Boston Celticsi nisu izgledali dobro u defanzivi u prvom meču ove serije i surovo su kažnjeni zbogh toga. Ukoliko žele da zaustave napadački potentnu ekipu Sixersa moraju biti fokusiraniji i skoncentrisaniji u defanzivnoj fazi.

Sa druge strane, napadačka produktivnost mora biti izraženija. Stoga je naš pik sa ovog meča Jaylen Brown, koji je prvu utakmicu završio sa 24 ubačena poena.

On je pogodio 8 od 10 pokušaja iz igre, što je procentualno skoro perfektan učinak, ali drugi najbolji strelac Celticsa mora biti još vidljiviji u napadu. Poređenja radi, Jayson Tatum je ispalio 25 hitaca ka košu Philadelphia 76ersa.

U ligaškom delu sezone Brown je u dva navrata protiv Sixersa ubacio 26 i 35 poena i neretko je zadavao dosta poteškoća defanzivcima Phile. Preostali treći meč ligaškog dela će pamtiti po povredi, zbog koje je odigrao samo 18 minuta.

https://twitter.com/ClutchPointsApp/status/1653233933373571073

Sve u svemu, Celticsi su saterani u ćošak i ne smeju sebi dopustiti da izgube i drugi meč ove serije. Stoga moraju biti još čvršći i žilaviji na oba kraja parketa kako bi nadigrali 76erse, za koje je još uvek nije poznato da li će nastupiti MVP lige za ovu sezonu Joel Embiid.

Stoga verujemo da će Jaylen Brown biti još učinkovitiji nego u prvom meču. Na taj način će rasteretiti Jaysona Tatuma, a posao za odbranu Philadelphie će biti još komplikovaniji.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.71

Tip: J. Brown 24.5 points over

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.