NBA igrači i predlozi za klađenje – J. Butler 08.06.2023.

Dusan
6 lipnja, 2023
1592 Views
nba poeni igraca Butler

Nakon dva uvodna duela velikog NBA finala, kao da smo krenuli od početka!

Denver je zaluženo slavio u prvoj utakmici i izgledalo je kao da postoje dobre šanse da će finalna serija ići u jednom pravcu, ali Heati su nas ponovo demantovali, pobjedili su u drugoj utakmici i zasluženo nose brejk u Miami.

Kome vi dajete prednost u nastavku finalne serije?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

J. Butler (Miami Heat) 25.5 Over (1,83)

Posle dugo vremena, konačno smo dobili poprilično povoljnu granicu za Jimmy Butlera i ovo jednostavno mora da se iskoristi, jer smatramo da nećemo imati povoljniju od ovoga u nastavku finalne serije.

Utisak je da Butler već duži period nije eksplodirao i nismo dugo vidjeli jednu njegovu dominantnu partiju, mislim da postoje realne šanse da nešto tako vidimo ovde.

Razlog pada granice, svakako su nešto lošije partije u prethodnom periodu, što potvrđuje i podatak da je na ovoj margini imao samo dva overa u prethodnih sedam utakmica.

U dosadašnja dva duela protiv Nuggetsa, Butler je u oba susreta ostao ispod granice, ali ne možemo reći da je Denver pronašao način da ga zaustavi, jednostavno Jimmy nije bio na svom nivou i imao je dosta problema sa realizacijom.

Domaći teren, energija i Jimmy, obično je to dobitna kombinacija, Heati imaju šansu da preuzmu vodstvo, to su prave utakmice za Butlera.

Za sada u velikom finalu, nismo vidjeli mnogo od Martina i Strusa, Denver je pronašao način da ih zaustavi, u takvoj situaciji Jimmy mora da bude konkretniji u ofanzivi.

Generalno gledano, tokom čitave sezone, Denver na gostujućem terenu ima mnogo problema, pogotovo u defanzivi, pa i to može biti jedan od bitnih faktora u ovoj utakmici.

Što se tiče minutaže i potrošnje, o tome ne bi trebali da brinemo.

Butler tokom cijelog playoffa uglavnom igra 40+ minuta i šutira preko 20 puta iz igre, uz 6.8 slobodnih bacanja i 27.3 poena u prosjeku.

Prva finalna utakmica u Majamiju, atmosfera će sigurno biti najbolja do sada, u takvoj situaciji smatramo da postoje jako dobre šanse da Butler večeras ubaci 30+ poena.

H2H:

2.06.23. Denver Nuggets : Miami Heat – 104:93 Butler (21 pts)

14.02.23 – Miami Heat : Denver Nuggets – 108:112 Butler (13 pts)

31.12.22 – Denver Nuggets : Miami Heat – 124:119 Butler (24 pts)

30.11.21 – Miami Heat : Denver Nuggets – 111:120 Butler (17 pts)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.83

Tip: J. Butler 25.5 points over

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan