Novak Đoković vs. Rafael Nadal: Tipovi, savjeti i kvote 31.05.2022.

Dusan
30 svibnja, 2022
654 Views
Novak Đoković vs. Rafael Nadal

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Pred nama je meč koji čekamo od kraja ždrijeba za ovogodišnji Roland Garros. Novak Đoković i Rafael Nadal odigrat će 59. dvoboj, a drugu godinu zaredom sastat će se prije finala French Opena.

Bio je to njihov posljednji okršaj, a Srbin je slavio 3:1, nakon što je gubio 0:1. Đoković se i na ovom turniru čini sigurnijim, Španjolac je teže prošao svoje protivnike, a ostaje za vidjeti je li Nadal ostavio svoje najbolje izdanje za ovaj dvoboj.

Novak Đoković

Srpski tenisač je u prethodna četiri kola odigrao sjajno. Rutinski je eliminirao Nishioku, Molcana, Bedenea i Schwartzmana. O njegovoj dominaciji najbolje govori činjenica da je samo jednom od svojih protivnika dopustio da dobije više od tri gema u nekom od setova.

Mnogi su smatrali da su prva tri protivnika bila nešto lakša te da bi više problema Srbinu zadao Diego Schwartzman, inače specijalist za šljaku. No, Đoković je u četvrtom kolu odigrao svoj najbolji meč na ovom turniru i demolirao Argentinca (6:1, 6:3, 6:3).

Unatoč činjenici da je ove godine propustio mnoge turnire zbog poznatih problema s cijepljenjem, Novak je u kratkom vremenu došao do optimalne forme. Neuvjerljivo je počeo sezonu na šljaci. Davidovich Fokina ga je svladao već na startu Mastersa u Monte Carlu, a Alcaraz ga je eliminirao u polufinalu Madrida. Ipak, Đoković je osvojio turnir u Rimu i najavio da će biti najbolji u Parizu.

Tako i izgleda za sada na terenu. Srpski igrač je konstantan, čvrst, ne griješi i ima savršenu anticipaciju. Novak Đoković igra svoj najbolji ovosezonski tenis upravo u glavnom gradu Francuske.

Rafael Nadal

S druge strane, i Rafael Nadal je prilično lako prošao prva tri kola, no u četvrtom je na terenu proveo gotovo četiri i pol sata. Imao je velikih problema protiv Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea kojeg je uspio eliminirati tek nakon pet setova (3:6, 6:3, 6:2, 3:6, 6:3).

Vrijeme provedeno na terenu prije meča s Đokovićem sigurno nije nešto što Španjolca veseli. Protiv sebe će imati svježijeg i odmornijeg protivnika, što može biti veliki adut za srpskog igrača, jer su obojica u zrelim godinama.

Potencijalna prednost za Španjolca u ovom okršaju bit će publika koja će ga sigurno glasno bodriti. Možda je to dodatna snaga, ali Srbin je mnogo puta tijekom karijere pokazao da ga “neprijateljska” atmosfera dodatno motivira.

Prijedlog za tipovanje

Rafael Nadal je kralj šljake i French Opena i to je opće poznato. U karijeri je doživio samo tri poraza na Roland Garrosu, a Novak Đoković ga je svladao dva puta.

Srbin je pokazao višu razinu konzistentnosti od Španjolca i to ga čini favoritom uoči dvoboja. Uz to, Đoković je odmorniji od Nadala, a višak svježine će doći do izražaja ako ovaj okršaj potraje dugo.

Stoga je naš prijedlog za klađenje hendikep pobjeda Novaka Đokovića na margini od -1,5 seta u 22bet. To znači da će naš prijedlog biti uspješan ako srpski tenisač trijumfira s 3:0 ili 3:1.

Prijedlog za tipovanje: Novak Đoković -1.5 sets

Tečaj: 1.88

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan