Rublev vs Sinner: Tipovi, savjeti i kvote – 14.04.2022.

Dusan
14 travnja, 2022
586 Views
Rublev vs Sinner

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

U osmini finala ATP turnira u Monacu gledat ćemo jedan zanimljiv okršaj dvojice igrača nove generacije, Andreya Rubleva i Jannika Sinnera a u nastavku teksta možete pročitati našu analizu i prognozu za ovaj meč.

Andrey Rublev

Andrey Rublev je posljednjih godina jedan od najboljih igrača na ATP touru kada je riječ o igrama na bržim podlogama. Ovaj 24-godišnjak je trenutno osmi reket svijeta a najviše poena skuplja na hardu gdje je i osvojio pet posljednjih ATP titula.

Igrač je sa odličnim servisom koji sa osnovne linije igra snažno i ravno i izuzetno je teško nadmetati se protiv njega u razmjenama sa osnovne linije.

Andrey Rublev ima sjajnu godinu iza sebe. Prethodnu godinu je završio na omjeru 53-22 te je čak došao i do petog mjesta na ATP ljestvici. U ovu godinu je ušao također odlično. Osvojio je turnire u Marseilleu i Dubaiu te je jedina mrlja rano ispadanje sa Australian Opena.

Ove godine je Rublev na omjeru 19-4 ali na posljednjem turniru, u Miamiu je doživio težak poraz od Kyrgiosa u meču u kome je osvojio svega tri gema. Također, negativna stvar pred ovaj meč je što će ovo biti tek drugi takmičarski meč za Rubleva na zemljanoj podlozi u ovoj godini.

Jannik Sinner

Sa druge strane Jannik Sinner je 20-godišnjak koji je trenutno 12-ti reket svijeta. Igrač je koji je nakon sjajne prethodne sezone u kojoj je osvojio četiri ATP titule uspio ući među 10 najboljih igrača današnjice.

Jannik Sinner igra vrhunski tenis i ove godine. U ovoj godini je na omjeru 18-3 a na zemljanoj podlozi je igrao samo Monte Carlo. Na ovom turniru je savladao Bornu Čorića te Emila Ruusuvuoria te trenutno izgleda odlično na terenu.

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu te ogroman broj poena koji će se završavati nakon dužih razmjena sa osnovne linije. Rublev nije najbolje izgledao u Miamiu a također je nakon velike borbe prošao Alexa De Minaura ovdje.

Sa druge strane Jannik Sinner je izgledao nešto bolje na terenu ali se i on patio u oba meča. Protiv Borne je odigrao tri seta a protiv Emila je u oba seta imao ogromnih problema. Mišljenja smo da će ovo biti jedan neizvjestan dvoboj koji može otići na obje strane te se ne treba iznenaditi ukoliko vidimo tri seta.

Naš tip za ovaj meč je više od 22.5 gemova što kladionica unibet  plaća odličom kvotom 1.91. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-22.5+) više

KLADIONICA: Unibet

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan