Srbija vs. Slovenija: Tipovi, savjeti i kvote – 05.06.2022.

Sportske
4 lipnja, 2022
985 Views
Srbija vs Slovenija

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U nedjelju su na programu utakmice drugog kola skupine 4 B divizije UEFA Lige Nacija, a reprezentacija Srbije na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Sloveniju. Početak meča zakazan je za 20:45 sati.

Obje nacionalne selekcije doživjele su poraz na startu novog ciklusa najmlađeg UEFA-inog natjecanja, pa bi im novi neuspjeh oduzeo prvo mjesto i potencijalni plasman u elitni rang.

Srbija

Srpski nogometaši podbacili su u prvom kolu, kod kuće protiv Norveške (0:1). Iako su tijekom većine okršaja bili bolji rival, popularni “Orlovi” ostali su bez bodova, a glavni krivac je Erling Haaland koji je iz jedne polukontre svladao Vanju Milinković-Savić.

Reprezentacija Srbije igra dobro od imenovanja Dragana Stojkovića Piksija za izbornika, o čemu svjedoči i prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko prvenstvo. No, ova reprezentacija je poražena u posljednje dvije utakmice (Norveška i Danska), a u posljednje tri nije zabila.

Ovo nije znak neke veće uzbune, jer je klupska sezona upravo završila, pa su ove utakmice igračima dodatni napor, a većina ih je vidno umorna. No, izbornik Srbije kategoričan je u namjeri da juri prvo mjesto i plasman u elitnu diviziju, pa treba očekivati ​​maksimalan angažman njegovih izabranika u svakom susretu i nalet na tri boda.

Slovenija

Slovence, za razliku od svojih susjeda, nećemo vidjeti u Kataru na planetarnoj smotri najboljih nogometnih reprezentacija. Podbacili su u još jednom kvalifikacionom ciklusu i zauzeli četvrto mjesto u natjecanju između Hrvatske, Rusije i Slovačke.

Momčad Matjaža Keka poražena je na startu Lige nacija od Švedske kod kuće (0:2) i odigrala vrlo slabu utakmicu. Mogla je prednost gostiju biti i uvjerljivija, ali jednom su pogodili stativa, a drugi put sjajno je reagirao vratar Jan Oblak. S druge strane, Slovenci su u svih 90 minuta stvorili samo jednu dobru priliku za pogodak.

Ova generacija slovenskih nogometaša je prosječna. Osim dva sjajna vratara poput Jana Oblaka i Samira Handanovća, nemaju igrača koji igra na vrhunskoj razini. To je jedino što se može reći o Josipu Iličiću, ali on je već duže vrijeme van forme.

Očekivani sastavi

Srbija (3-4-2-1): Rajković; Eraković, S. Mitrović, Mašović; Mladenović, Grujić, Račić, Živković; Radonjić, Tadić; Jović

Slovenija (3-4-1-2): Oblak; Mevlja, Bijol, Blažić; Stojanović, Čerin, Kurtić, Šikošek; Zec; Šeško, Šporar

Raniji susreti

Posljednje oficijelne utakmice dvije reprezentacije odigrale su 2010. i 2011. godine u sklopu kvalifikacija za EURO 2012. U Beogradu nije bilo pobjednika (1:1), dok je u Mariboru slavila Slovenija s 1:0.

Prijedlog za tipovanje

Vjerujemo da je razlika u kvaliteti dvije momčadi trenutno velika, a da je individualna prednost na strani Srbije. “Orlovi” žele plasman u elitnu diviziju i to će biti teško ostvarivo ako u ovom susretu ne osvoje sva tri boda.

Stoga je naš prijedlog za klađenje pobjeda Srbije s najmanje dva postignuta gola na utakmici 1&2+, a Meridianbet nudi izvrsne tečajeve od 1,9.

Prijedlog za tipovanje: 1&2+

Tečaj: 1.9

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Sportske