Švedska vs. Srbija: Tipovi, savjeti i kvote 09.06.2022.

Dusan
8 lipnja, 2022
666 Views
Švedska vs. Srbija

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U četvrtak su na programu utakmice trećeg kola skupine 3 B divizije UEFA Lige nacija, a u derbiju će se sastati Švedska i Srbija. Utakmica se igra na “Friends Areni” u Solni u 20:45 sati.

Prije početka natjecanja ove dvije reprezentacije okarakterizirane su kao favoriti za plasman u elitnu diviziju, no Norveška je skočila u prvi plan i pobijedila obje.

Švedska

Reprezentacija Švedske započela je UEFA Ligu nacija pobjedom u Sloveniji (2:0) golovima Emila Forsberga iz jedanaesterca i Dejana Kuluševskog, no poražena je u skandinavskom derbiju kod kuće (2:1). Bio je to prvi poraz pred domaćom publikom od rujna 2020. godine i dvoboja s Portugalom.

Šveđani neće sudjelovati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru u studenom, budući da su u finalnoj utakmici doigravanja poraženi od Poljske, pa je UEFA Liga nacija početak priprema za idući EURO 2024. godine.

Švedska će u utakmici sa Srbijom biti oslabljena za dva važna igrača. Dejan Kuluševski je suspendiran jer je u obje prethodne utakmice dobio žuti karton, dok je Victor Lindelof ozlijeđen, a to može utjecati i na kvalitetu obrambenih i ofenzivnih skandinavskih reprezentativaca.

Srbija

Srbija je također ambiciozno ušla u novo izdanje ovog natjecanja, a izbornik Dragan Stojković jasno je naglasio da je cilj plasman u elitni rang. Srbija nije dobro startala te je na svom stadionu poražena od Norveške (0:1), ali je uspješno položila popravni ispit protiv Slovenije i uvjerljivo slavila (4:1), također pred domaćom publikom.

Za razliku od Švedske, reprezentaciju Srbije ćemo gledati u Kataru u skupini s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom, pa će UEFA Liga nacija poslužiti stručnom stožeru da vidi na koje igrače može računati na najvećoj nogometnoj pozornici na svijetu.

Popularni “Orlovi” će u Solni biti oslabljeni za napadača Aleksandra Mitrovića koji će biti suspendiran, pa će Luka Jović startati kao centarfor, a u početnu postavu vraća se kapetan Dušan Tadić, koji je iz Slovenije krenuo protiv klupe. Očekivano.

Očekivani sastavi

Švedska (4-3-3): Olsen; Krafth, Milošević, Nilsson, Augustinsson; Forsberg, Karlstrom, Swanberg; Elanga, Isaac, Claesson

Srbija (3-4-2-1): Dmitrović; Veljković, Nastasić, Pavlović; Lazović, Gudelj, Lukić, Kostić; Đuričić, Tadić; Jović

Raniji susreti

Ovo će biti prvi službeni susret reprezentacija Švedske i Srbije. Do sada su odigrali dvije prijateljske utakmice, a po jednom su trijumfirali obje reprezentacije.

Prijedlog za tipovanje

Švedska se smatra čvrstom, discipliniranom i obrambeno dobro organiziranom momčadi koja rijetko gubi utakmice kod kuće. Iako Srbija preferira napadački stil nogometa, mišljenja smo da nećemo gledati učinkovit dvoboj, pa je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice 0-2 na ukupan broj golova u Mozzartbetu.

Prijedlog za tipovanje: 0-2

Tečaj: 1.7

Kladionica: Mozzartbet

Trenutno sportska kladionica Mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan