TAMO JE OSTAVIO VELIKI TRAG KAO IGRAČ: Ivan Jurić preuzima ugledni klub!?

Stex
22 svibnja, 2024
913 Views

Hrvatski trener Ivan Jurić (48) nedavno je potvrdio da će na kraju sezone napustiti Torino, talijanski prvoligaš na čijoj je klupi proveo posljednje tri godine. Njegove trenerske sposobnosti već su dugo prepoznate na europskom tržištu, pa se nedavno spominjalo da ga žele angažirati engleski drugoligaš West Bromwich Albion te francuski klubovi Nice, Lens i Rennes. Također, često se spekulira da bi Splićanin Jurić jednog dana mogao preuzeti Hajduk.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Danas je španjolski list Estadio Deportivo objavio informaciju da je Jurić jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Seville. Među ostalim kandidatima spominju se Jagoba Arrasate (46) iz Osasune i Francisco Javier Garcia Pimienta (49) iz Las Palmasa. Sevilla jedva čeka završetak sezone u kojoj se, jedno kolo prije kraja, nalazi na 13. mjestu, što je njihov najlošiji plasman još od sezone 1999./2000., kada su ispali iz lige.

Trenutni trener Seville, Quique Sanchez Flores (59), prije tri dana je objavio da napušta klub na kraju sezone, pa su Španjolci započeli potragu za njegovim nasljednikom. Jurićevo ime nije slučajno među kandidatima. Osim što je ostvario uspješnu trenersku karijeru u Mantovi, Crotoneu, Genoi, Veroni i Torinu, Jurić je igrao za Sevillu od 1997. do 2000. godine.

“Bio je omiljen među navijačima Seville zbog svoje požrtvovnosti na terenu,” piše Estadio Deportivo, što ne čudi one koji su ga gledali tijekom igračke karijere. U španjolski klub je došao iz Hajduka, a upisao je ukupno 65 nastupa prije nego je otišao na posudbu u Albacete, a potom u talijanski Crotone, gdje je ostavio najveći igrački trag s 162 nastupa.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex