Thanasi Kokkinakis vs Andreas Seppi: Tipovi, savjeti i kvote – 22.03.2022.

Dusan
22 ožujka, 2022
501 Views
Thanasi Kokkinakis – Andreas Seppi

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Thanasi Kokkinakis

Thnasi Kokkinakis je 25-godišnjak koji ima fantastičan početak sezone nakon nekoliko razočaravajućih za njega. On je još 2015-te godina kada je imao svega 19 uspio ući među 100 najboljih igrača na touru i naravno da su tada očekivanja od njega bila ogromna. Ipak, Thanasi je doživio tešku ozljedu koja mu je znantno usporila karijeru i u naredne dvije sezone je skupio svega nekoliko odigranih mečeva.

Prošle sezone je bio vidljiv njegov veliki napredak i bilo je samo pitanje vremena kada će vratiti formu. Nakon odličnih partija ove godine u kojim je čak došao i do ATP titule uspio se vratiti među 100 najboljih igrača svijeta a sigurno ćemo ga jako brzo vidjeti i među 50 najboljih.

Thanasi Kokkinakis je ove godine na omjeru 12-5. Osvojio je turnir u Adelaideu i odigrao nekoliko odličnih mečeva i nakon toga. Ovdje je u prvom meču kvalifikacija igrao sjajno, savladao je Fabbiana u meču u kome je protivniku prepustio svega četiri gema te ukoliko ponovi takvu partiju i danas neće imati problema da dođe do pobjede.

Andreas Seppi

Sa druge strane Andreas Seppi je veteran koji je svojevremeno dugo bio među 30 najboljih igrača svijeta. Ipak, Seppiu je 38 godina i godine polahko čine svoje te je samo pitanje koliko će još vremena provesti na touru.

Već posljednje dvije godine ne igra na najvećem nivou te je ispao i iz društva 100 najboljih i često ga viđamo i na turnirima Challenger serije u kojim pokušava sačuvati ranking. Ukoliko gledamo turnire ATP kategorije Seppi je posljednje dvije godine završio na negativnom omjeru. Također ima očajan početak i ove godine u kojoj je na omjeru 5-8.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati mnoštvo sjajnih razmjena sa osnovne linije. Thanasi Kokkinakis će biti igrač koji će sigurno sticati daleko veću prednost servisom dok ćemo na servis gemove Seppia gledati duže razmjene i veliku borbu.

Kokkinakis igra zaista odlično ove godine, osvojio je jedan ATP turnir, ovdje je u prvom kolu bio fantastičan te ne bi trebao imati problema da dođe do pobjede u meču sa veteranom Seppiem.

Naš tip za ovaj meč je hendikep gemova (-4.5) na Kokkinakisa što kladionica UNIBET plaća odličom kvotom 1.98. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Thanasi Kokkinakis (-4.5)

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan