Tiket dana – 27.04.2022.

Dusan
27 travnja, 2022
740 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Ponuda za sredu je veoma interesantna i šarenolika. Na programu su nadmetanja u nekoliko popularnih fudbalskih i košarkaških takmičenja, a mi smo vam za tiket dana spremili jedan fudbalski tip iz italijanske Serie A, te dva košarkaška – po jedan iz ACB i NBA lige.

Evo naših predloga za tiket dana za srijedu 27.04.2022. godine:

20:15 Bologna – Inter, Serie A

U sredu su na programu tri zaostale utakmice 20. kola italijanske Serie A, a Bologna će na svom “Renatu Dall’Ari” dočekati Inter. Ekipa iz Milana putuje na sever Italije sa imperatovom pobede, budući da će trijumfom preskočiti gradskog rivala na tabeli i preuzeti lidersku poziciju. Uoči ovog kola Milan ima dva boda više od Intera, ali i odigrani meč više.

Izabranici Simonea Inzaghi su u sjajnoj formi i pobedili su na četiri poslednje prvenstvene utakmice. Minulog vikenda u derbiju kola savladana je Roma sa 3:1 prilično lako, golovima Dumfriesa, Brozovića i Martineza.

I dok gostujući tim svim silama mora da ide na tri boda, fudbaleri Bologne u ovaj meč ulaze potpuno rasterećeno. Oni su na 13. poziciji na tabeli sa 39 bodova, pa pet kola pre kraja imaju 14 bodova više od Salernitane, koja je prva “ispod crte”. Šanse za ispadanje u Seriu B su u domenu teorije.

Mišljenja smo da će Inter nastaviti sa serijom dobrih rezultata i da neće prokockati priliku da preuzme prvo mesto na tabeli.

Inter To Win and Total Goals More Than 1.5 / 1.57

20:30 Manresa – Real Betis, ACB

Košarkaši Manrese će zbog učešća na F4 turniru Lige šampiona svoj meč 32. kola španskog prvenstva odigrati nešto ranije, a u goste im dolazi ekipa Real Betisa.

Domaći tim igra veoma dobro od početka sezone i konstantno su u vrhu tabele ACB lige. Učestvovali su i na završnom turniru Kupa Kralja, a trenutno su na šestom mestu sa odnosom pobeda i poraza 19-11, pa im je do kraja regularnog dela sezone potrebna jedna pobeda kako bi osigurali plasman u doigravanje.

No, u poslednje vreme igraju toplo-hladno i na poslednjih pet utakmica upisali su dve pobede i tri poraza. Minulog vikenda pretrpeli su težak poraz na gostovanju Baskonii (85:107), ali uglavnom dobijaju utakmice na svom terenu.

Sa druge strane, Real Betis se grčevito bori za opstanak. Oni se nalaze u grupi od tri tima koji su pozicionirani od 16. do poslednjeg mesta sa skorom 9-21, pa im je svaki meč do kraja sezone bitan kao finale nekog takmičenja.

Oni igraju dobro u poslednje vreme i bili su u seriji od uzastopne pobede do prošlog kola, kada su na svom terenu tesno poraženi od favorizovanog madridskog Reala sa 69:71, pa forma tima obećava pred gostovanje Manresi.

Real Betis +10.5 / 1.62

02:30 Milwaukee Bucks – Chicago Bulls, NBA

Plej-of serija prve runde Istočne konferencije NBA lige između Milwaukee Bucksa i Chicago Bullsa obilovala je brejkovima. U samo jednoj utakmici pobedio je domaći tim, i to “Jeleni” u meču broj jedan, dok su u naredna tri trijumfovali gosti.

Chicago Bullsi su prvi došli do brejka i preselili seriju u svoj “United Center” sa u tom trenutku odličnim rezultatom 1:1. No, Milwaukee Bucksi su dominantnim partijama u trećoj i četvrtoj utakmici uzvratili još jače i duplim brejkom se vraćaju u Viskonsin, gde će u noći između srede i četvrtka imati prvu meč loptu.

Giannis Antetokounmpo i družina definitivno ne odgovaraju “Bikovima” ove sezone. Dva tima su se sastala već osam puta i Bucksi imaju skor 7:1, što je dovoljan indikator. Uz to, Zach LaVine, drugi strelac Chicago je u utorak ušao u zdravstveni i covid protokol, pa neće biti u sastavu, što je otežavajuća okolnost. Mišljenja smo da će aktuelni šampioni upisati novu laganu pobedu i tako obezbediti plasman u polufinale Istoka, gde ih već čekaju Boston Celticsi.

Milwaukee Bucks -10.5 / 1.7

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM KOEFICIJENTOM 4.34, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI 33 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan