Tiket dana – 28.01.2022.

Dusan
28 siječnja, 2022
544 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 28.01.2022. godine

14:45 Arema FC – Persipura Jayapura, Indonesia 1 fudbal

Ekipa Areme vodi veliku borbu sa Bhayangkarom oko prve pozicije na tabeli, i u ovom trenutku Arema ima zaostatak od dva boda. Nakon dvadeset odigranih mečeva su uspeli ostvariti učinak od jedanaest pobeda, osam remija i jednog poraza, uz skroman gol količnik od 27 postignutih i 13 primljenih golova.

Kod kuće imaju tri pobede i šest remija uz 12 postignutih i 6 primljenih golova, i tretnuno su najbolja defanzivna ekipa u ligi kada su u pitanju domaći mečevi. Perispura je veoma blizu opasne zone i imaju samo bod prednosti u odnosu na prvu ekipu ispod crte.

U gostima su na devet mečeva stigli do dve pobede, tri remija i četiri poraza, uz 10 postignutih i 15 primljenih golova. Arema je jedini put poražena u trećem kolu, i od tada su u neverovatnoj seriji mečeva bez poraza.

Potreban im je svaki bod kako bi ostali konkurentni u šampionskoj trci, pa stoga verujemo da će na ovom meču od samog starta krenuti veoma ofanzivno. Inače, Arema je poslednja dva međusobna duela na svom stadionu dobila sa po 3:1.

1+ 1+ ( po najmanje jedan gol u oba poluvremena ) / 1,81  meridianbet

18:00 Istra 1961 – Gorica, Croatia 1 fudbal

Nakon zimske pauze nastavlja se i Hrvatski šampionat u fudbalu, pa će tako sutra dvadeset prvo kolo otvoriti Istra i Gorica. Istra je na pretposlednjem mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova, ali su imajući u vidu veoma lose rezultate Dragovoljca prilično sigurni po pitanju opstanka u ligi.

Ekipa Istre je zahvaljujući velikom broju primljenih golova na svom stadionu najefikasnija ekipa u ligi kada su pitanju mečevi kod kuće ( 4 gola po meču ), i na 8 od 10 mečeva su “išli” preko 2,5 gola. Gorica je na petom mestu na tabeli sa 29 bodova, i njihove šanse u borbi za Evropu su u domenu teorije obzirom da imaju 11 bodova manje od trećeplasiranog Osijeka.

Na strani igraju sa mnogo manje golova nego Istra kod kuće, obzirom da su na 10 mečeva u gostima postigli 12 i primili 10 golova. Koeficijent od 1,85 na igru “Over 2.5” nam je isuviše visok za meč u kome domaćin utakmice kod kuće igra sa 4 gola u proseku, i realno bi bilo da je 1,60.

Istra je na jednom od četiri pripremna duela igrala sa najmanje 3 gola, a kako će ovo biti prvi takmičarski meč posle jednomesečne pauze, očekujemo da će noge još uvek biti “teške” za efikasniji fudbal. Kako bodovi ne znače preterano ni Istri ni Gorici, ne očekujemo previše interesantnih dešavanja u polju napada.

0-1 i 0-1 ( u oba poluvremena će biti od 0 do 1 gola )  / 2,57  meridianbet

21:00 Valladolid – Gijon, Spain Segunda fudbal

Zahvaljujući neočekivano lošim rezultatim Almerije u poslednje vreme, situacija u borbi za jedno od prva dve mesta na tabeli koja obezbeđuju plasman u Primeru direktno se značajno iskomplikovala, i određeni timovi su odjednom postali više nego konkurentni.

Valladolid je na trećem mestu na tabeli sa samo 2 boda manje od prvoplasiranog Eibara, i u ovom meču ima lepu priliku da makar i privremeno zaposednu lidersku poziciju na tabeli. Kod kuće sun a 12 mečeva upisali 9 pobeda, 2 rmeija i samo 1 poraz, uz impresivnu gol razliku od 20 postignutih i samo 6 primljenih golvoa.

U prošlom kolu su odigrali 0:0 protiv objektivno slabije Saragose i “prosuli” ogromna 2 boda, tako da se u ovom meču moraju “vaditi”. Gijon je dvanaestom mestu na tabeli sa 32 boda i udaljen je 6 bodova od plej of zone.

Zanimljivo je da su ove sezone ostvarili učinak od po 8 pobeda, remija i poraza, uz više nego skoman gol količnik od 26 postignutih i 28 primljenih golova. Na strani ne igraju baš najidealnije jer su na dvanaest utakmica osvojili samo 11 bodova, što je nedovoljno da bi se napravio krupan iskorak ka plej ofu. Valladolid ima kvalitetniji tim, igraju kod kuće, a biće i više nego motivisani da dođu do trijumfa, tako da veliku vrednost vidimo u pobedi domaće ekipe.

1 i 2-5 ( domaćin pobeđuje uz ukupno 2 do 5 golova na meču ) / 2,26  meridianbet         

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 10.51 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 10 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan