Tiket dana – četvrtak, 02.06.2022.

Dusan
2 lipnja, 2022
645 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Čak 11 utakmica UEFA Lige Nacija su na programu u četvrtak 02.06.2022, pa je ovo takmičenje ponelo epitet centralnog kada su sportski događaji drugog dana juna u pitanju. Kada je tiket dana u pitanju, naš tim eksperata je selektirao samo dva tipa, ali sa izvrsnom kvotom, pa će u slučaju prolaska svi čitaoci i posetioci portala moći dobro da zarade.

20:45 Czech Republic – Switzerland, UEFA Nations League

U elitnoj diviziji UEFA Lige Nacija na startu takmičenja koplja će ukrstiti Češka Republika i Švajcarska. Nadmetanjima u Ligi Nacija Česima startuje novi takmičarski ciklus budući da neće nastupiti na Svetskom prvenstvu u Kataru, pa će im ove utakmice poslužiti kao početak priprema za naredni EURO.

Oni su poraženi u polufinalnom meču baraža za Katar od Švedske (0:1) i tako nisu uspeli da potvrde dobra izdanja sa prvenstva Evrope, gde su stigli do četvrtfinala.

Česi na startu Lige Nacija neće moći da računaju na najboljeg igrača i napadača Patricka Schicka, koji je povređen. Osim njega, van stroja je i Antonin Barak, još jedan ofanzivni fudbaler, koji je odigrao dobru sezonu u Veroni.

Češka generalno ima problema sa realizacijom, tako da će neigranje pomenutog dua dodatno oslabiti ovu liniju tima.

Sa druge strane, Švajcarska se direktno plasirala u Katar, a u kvalifikacionoj grupi je bila ispred aktuelnog evropskog prvaka Italije.

Ova reprezentacija čitavu deceniju beleži dobre rezultate u kontinuitetu, a predvodnici su i dalje iskusni igrači kao što su Shaqiri, Xhaka, Rodriguez, dok je u napadu odlični golgeter Embolo.

U ovakvoj konstalaciji snaga smatramo da su gosti bliži pobedi, te da će Češka ostati “kratkih rukava” na startu nove Lige Nacija.

Switzerland To Win / 2.36

20:45 Serbia – Norway, UEFA Nations League

Na krilima fanstatičnih igara i rezultata u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru i prvog mesta u grupi ispred favorizovanog Portugala, reprezentativci Srbije startuju takmičenje u B diviziji UEFA Lige Nacija.

Od dolaska Dragana Stojkovića Piksija na kormilo reprezentacije, Srbija igra kao preporođena. “Orlovi” forsiraju ofanzivan fudbal, napadaju sa mnogo igrača, a njihove utakmice su u najvećem broju slučaja efikasne. Oni su postigli dva ili više gola na šest od osam kvalifikacionih utakmica, a Portugalu su i u Beogradu i u Lisabonu “smestili” po dva.

Svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu, osim povređenog Dušana Vlahovića. No, ako Aleksandar Mitrović prenese formu iz Fulama, izostasnak napadača Juventusa se neće mnogo osetiti.

I Norvežani imaju svoje adute u napadu. Erling Haaland i Martin Odegaard su igrači o kojima ne treba trošiti previše reči, ali je odbrambeni deo tima daleko slabiji od napada. Stoga verujemo da će skandinavska selekcija igrati na gol više, pa očekujemo otvorenu i efikasnu utakmicu.

Serbia Total Goals Over 1.5 / 2.38

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 5.62, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI VEOMA DOBRIH 46 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan