Tiket dana – četvrtak, 10.06.2022.

Dusan
9 lipnja, 2022
589 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Tiket dana za petak 10.06.2022. sastoji se iz dve veoma zanimljive utakmice elitne divizije UEFA Lige Nacija, kao i italijanskog teniskog derbija na turniru u Štutgartu. Ukupna kvota je odlična, pa eto prilike za zaradu uoči vikenda.

10:00 Lorenzo Sonego – Matteo Berrettini, ATP Stuttgart

Nakon eliminacije u trećem kolu Roland Garrosa i odličnog otpora kasnijem finalisti Casperu Ruudu (2:3), Lorenzo Sonego se okrenuo izazovima na travi. On je startovao sigurnom pobedom na turniru u nemačkom Štutgartu, gde je vrlo dobrom igrom porazio Francuza Benoita Pairea sa 2:0 u setovima (7:5, 6:2).

Sa druge strane, Matteo Berrettini je preskočio čitavu sezonu na šljaci, jer je u martu bio podvrgnut operaciji ruke. Italijan, koji važi za jednog od najboljih igrača na travi na čitavom ATP Touru je u prvom meču nakon tromesečen pauze pobedio Matu Albota sa 2:1 (6:2, 4:6, 6:3).

Uprkos izgubljenom setu, prošlogodišnji finalista Wimbledona će delovati sve bolje i sigurnije iz meča u meč, pa verujemo da je favorit u ovom italijanskom derbiju i da će obezbediti plasman u polufinale.

Matteo Berrettini To Win / 1.53

20:45 Danska – Hrvatska, UEFA Nations League

Reprezentacija Danske nastavlja sa sjajnim igrama i u UEFA Ligi Nacija. Nakon pobede nad aktuelnim svetskim prvacima u Parizu (2:1) na startu novog izdanja ovog takmičenja, oni su identičnim rezultatom pobedili i Austriju u drugom kolu.

Podsetimo, danska nacionalna selekcija je polufinalista poslednjeg Evropskog prvenstva, a impresivne partije prikazali su i u kvalifikacijama za Mundijal, gde su na 10 mečeva upisali devet pobeda i direktno se kvalifikovali u Katar.

Sa druge strane, Hrvatska je dijametralno startovala novu ediciju najmlađeg UEFA-inog takmičenja. Nakon šokantnog poraza od Austrije u Osijeku (0:3), “Vatreni” su malo popravili utisak protiv Francuza na domaćem terenu (1:1), ali još uvek nisu postigli gol iz igre, budući da je Kramarić bio precizan iz penala.

Mišljenja smo da je momentum apsolutno na strani Danske, koja je pobedila na poslednjih pet utakmica pred svojim navijačima, postigla 14, a primila samo jedan gol.

Denmark To Win / 1.85

20:45 Austrija – Francuska, UEFA Nations League

Imenovanjem za selektora Ralfa Rangnicka igra austrijske reprezentacije dobila je na lepršavosti. Austrijanci su pobedili Hrvatsku sa 3:0, dok su poraženi od Danske sa 2:1, ali u obe utakmice videli smo rastrčane i ofanzivno orijentisane austrijske reprezentativce i taj trend će se nastaviti i u mečevima koji slede.

Sa druge strane, Francuska je neočekivano loše startovala. Poraz od Danske, remi sa Hrvatima i samo jedan osvojen bod u prva dva meča sigurno ne raduje selektora Didiera Deschampsa. “Trikolori” imaju sijaset kvalitetnih fudbalera, koji su spremni da se kroz UEFA Ligu Nacija bore za mesto u nacionalnom timu na novembarskom Mundijalu.

Oćekujemo dinamičan, otvoren i efikasan meč, sa mnogo napada i gol prilika. I jedni i drugi će juriti pobedu, naročito Francuzi, kojima bi Danska u slučaju treće pobede osetno pobegla.

Total Goals Over 2.5 / 2.00

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 5.87, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI VEOMA DOBRIH 48 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan