Tiket dana – četvrtak 19.08.2021

Sportske
19 kolovoza, 2021
417 Views
tiket dana

Danas su na programu prvi mecevi plej of faze kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu Konferencija, i nas danasnji tiket je popunjen utakmicama iz ovih takmicenja. Za Vas smo danas spremili dubl sa odlicnim koeficijentom.

19:00, Slavia Prague – Legia Warsaw, Europa League – Qualification

Duel dve ekipe koje su moze se slobodno reci razocarale svojim pristupom u mecevima treceg kola kavlifikacija za Ligu Sampiona. Slavia je iako je bila favorit elinisana u dvomecu sa Madjarskim Ferencvarosem. Posle 2:0 u prvom mecu, u revansu je Slavia pred svojim navijacima uspela da pobedi samo sa 1:0 sto je bilo nedovoljno za plasman dalje. Ocekivalo se dosta ove godine od Ceskog tima, a iznenadjuje cinjenica da su na dva meca uspeli samo 1 gol da postignu. To svakako nije prava slika kvaliteta i snage ovog tima, i ako zele Evropsku jesen morace definitivno da poboljsaju realizaciju. Legia je imala znatno tezek protivnika u trecem kolu, ekipu Zagrebackog Dinama. Posle 1:1 na Maksimiru, u revansu je Dinamo slavio minimalnim rezultatom, golom u 20 minutu. Bila je objektivno Legia bolja i konkretnija na tom mecu, stvorila dosta sansi za gol ali jednostavno nisu imali srece. Izvukli su protivnika po meri jer su obe ekipe slicnog kvaliteta, i malo iznenadjuje ovoliko favorizovanje Slavije. Pouceni iskustvom iz treceg kola kvalifikacija za Ligu Sampiona kada su ih propustene sanse u prvim mecevima na kraju kostale eliminacije, verujemo da ce danas odigrati ofanzivno i bez kalkulisanja. Red je da konacno Slavia proradi golgeterski, i na ovom mecu ocekujemo golove.

TIP: 1-3&1-3 ( 2.05 ) mozzartbet

22:30 Santa Clara – Partizan, Europa Conference League – Qualification

Prvi mec cetvrtog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija bice odigran veceras na dalekim Azorskim ostrvima. Partizan se trenutno nalazi na prekretnci sezone, i u bukvalnom smislu ishod ovog dvomeca moze odluciti dalju buducnost kluba. Mucio se Partizan protiv Socija u proslom kolu kvalifikacija, i nakon penal serije uspeo da izbori plasman dalje. Pokazali su fudbaleri Ruskog tima sve mane Partizana, a te mane su najbolje oslikane u dva olako primljena gola bukvalno ni iz cega. Glavni fokus Partizana u ovom mecu ce morati da bude odbrana, i da se izvuce najpovoljniji moguci rezultat kako bi se pitanje plasmana u grupe Lige Konferencija odlucivalo za sedam dana u Beogradu. Ono sto je glavni problem za trenera Stanojevica je izostanak cak 3 bitna igraca. Crno beli ce veceras biti bez Danila Pantica, Sase Zdjelara i Nemanje Jovica, dok je Aleksandar Scekic u rovitom stanju i nije trenirao pred ovaj mec. Santa Clara je u proslom kolu kvaifikacija eliminisala Ljubljansku Olimpiju sa 2 pobede, 2:0 na domacem terenu i 1:0 u gostima. Zanimljivo je to da je cak 10 fudbalera Portugalskog tima bilo zarazenom koronom pre revans meca sa Olimpijom, i oni su sa samo 14 igraca u rosteru savladali Ljubljancane. Za danasnji mec jos uvek nema zvanicnih podataka da li ce neki od 10 igraca koji su bili u kovid izolaciji nastupiti, pa je to najverovatniji razlog sto su kladionice dale gotovo jednake sanse obema ekipama. Ovde smo se odlucili da tipujemo da ce biti malo golova, najvise iz razloga sto Partizan sem Rikarda nema klasicnog skorera, a falice mnogo i Danilo Pantic koji ce najverovatnije odustvovati mesec dana. Tezak zadatak je pred fudbalerima Partizana, ali ono u sta smo sigurni da je kljuc plasmana dalje da se veceras ne primi gol. Verujemo da ce stoperski tandem Sanicanin-Vujacic biti na visini zadatka, kao i da ce mladi golman Popovic pokazati zasto ga smatraju legitimnm naslednikom Vladimira Stojkovica.

TIP: 0-1&0-1 ( 1.85 ) mozzartbet

UKUPNA KVOTA: 3.79
KLADIONICA: mozzartbet

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske