Tiket dana – nedelja 10.10.2021

Sportske
10 listopada, 2021
500 Views
tiket dana

Dva košarkaška meča čine naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici mozzartbet koeficijent 3,42 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

17:00 Monaco – Le Mans, Francuska 1

Monaco je kao prošlogodišnji osvajač Eurocupa obezbedio sebi plasman u Euoligu i to je značilo da će se i sastav tima iz Kneževine dodatno pojačati za ovu sezonu. Kao grom iz vedra neba je stigla informacija da je Majk Džejms potpisao jednogodišnji ugovor sa Monacom, i to je svima jasno stavilo do znanja da Monaco neće biti samo nemi posmatrač. Da se ne šale, pokazuju dve pobede u prva dva kola Eurolige, 75:63 protiv Panathinaikosa i 88:80 nad Unicsom pre 2 dana. S druge strane u prventstvu su pobedili Roanne sa 80:75 i izgubili od Levalloisa 108:81. Očigledno je takmičenje u Euroligi prioritet u ovom delu sezone, obzirom da u se u LNB igra  plej of, tako da ima vremena za ispravljanje grešaka u prvenstvu. Monaco nakon ovog meča očekuju dueli u Euroligi, najpre 13.10 gostuju Real Madridu, a zatim 15.10 dočekuju Barcelonu. Biće potrebna svežina košarkašma Monaca kako bi izdržali ovaj ritam, a otežavajuća okolnost po njih je da su igrali pre dva dana u Kazanu, i pitanje je koliko će biti odmorni za večerašnji meč. Za očekivati je da će Zvezdan Mitrović poštedeti nosioce igre i ravnomernije raspodeliti minutažu, a to bi trebalo da rezultuje nešto sporijom igrom tima iz Kneževine.

Le Mans je prošle sezone kao sedmoplasirana ekipa šampionata završio regrularni deo sezone, a u plej ofu su eliminisani od Asvela sa 97:79. Na 34 odigrana meča su primili 2870 poena, odnosno oko 84.4 poena po meču. Na gostujućim terenima su prikazivali malo slabje defanzivne partije, pa su tako na 17 odigranih mečeva na strani protivnicima u proseku dozvoljavali 87 poena. Stavili smo fokus na odbranu iz razloga što je Le Mans ove sezone mnogo više pažnje posvetio ovom segmentu igre. U prvenstvu su savladali Levallois sa 83:65, a zatim Nanterre sa 86:75. Vidi se pomak u defanzivnom angažovanju, a to je vaćno jer dnas igraju protiv ekipe koja se nalazi u paklenom ritmu utakmica, i koja je u Francusku stigla u subotu ujutru nakon dugog putovanja iz Rusije, a već danas mora da izadje na teren. Monaco je na papiru favorit, ali ekipa Le Mana nikako nije za potcenjivanje, i verujemo da će na pravi način iskoristiti umor košarkaša Monaca.

Na poslednjih 9 mečeva odigranih u Kneževini, Monaco je uspeo da dobije 6 mečeva, dok su gosti 3 puta bili uspešniji. Ono što je zanimljivo je podatak da je Monaco samo jednom i to 2017-te godine prebacio današnju granicu od 87,5 poena. Monaco je definitvno umoran i sigurno je da će gledati da sačuva snagu za Euroligu, a predstoje im dva preteška meča sledeće nedelje.

Monaco manje od 87,5 poena u regularnom delu 1,85 mozzartbet

18:00 Ludwigsburg – Alba, Nemačka 1

Navikli smo godinama unazad da gleamo ultra bzu i napadačku košarku košarkaša Ludwigsburga, ali to ove sezone ipak nije slučaj. Fokus je stavljen na odbranu i za sada nisu na lošem putu. Posle uvodne pobede nad Hamburgom od 88:87 na domaćem terenu, usledio je iznenađujući poraz od Heidelberga 73:67. Ludwigsburg nije odmarao, već su imali obaveze i u Kupu, a u meču sa Crailsheimom su poraženi rezultatom 65:63, i to nakon produžetaka. U utorak su dočekali Italijanski Dinamo Sassari u okviru Lige Šampiona, i zabeležili pobedu rezultatom 94:81. Vidljiva je razlika u pristupu u odnosu na stil igre protivnika. U svim takmičarskim mečevima od početka sezone su protiv ekipa koje igraju na manji broj poseda igrali mečeve sa manjim brojem poena, dok su protiv bržih ekipa kao što su Hamburg i Sassari igrali „overe“. Večeras opet igraju protiv ekipe koja je počela sezonu u nešto sporijem ritmu, pa tako možemo očekivati defanzivnu kliniku igrača Ludwigsburga.

Berlinska Alba je nastavila igru s kraja prošle sezone, odnosno toplo-hladno. Sezonu su otvorili porazom od Bonna kod kuće 86:88, da bi se donekle konsolidovali trijumfom nad Frankfurtom 101:63 u sledećem kolu. Neočekivano lako su se predali protiv Barcelone, i Katalonci su više nego ubedljivo slavili sa 86:64 u prvom kolu Eurolige. Žreb u Kupu ih je opet spojio sa ekipom Bonna, pa su ih ovog puta nakon porudžetka savladali sa 83:80. Da se Alba nalazi u lošem momentumu je pokazao meč odigran u petak u Belinu, protiv Asvela. Alba se žestoko mučila sa procentima šuta iz igre, i Asvel je to umeo da kazni pobedivši sa 71:67. Albu takođe čeka pakleni ritam sledeće nedelje, obzirom da 12.10 dočekuju Fenerbahce, a 14.10 Baskoniu. Teško je za očekivati da će u meču sa Ludwigsburgom biti silno motivisani da pruže sto posto sovjih mogućnosti, a znaju da ih čekaju sva meča sledeće nedelje koj već sada mogu odrediti njihov put u Euroligi.

Na 6 od 7 posledednje odigranih međusobnih duela na terenu Ludwigsburga je bilo manje od 160.5 poena, kolika je postavljena granica za ovaj meč. Oba tima su pokazala da imaju različite pristupe u igri u zavisnosti od stila igre protivnika, i za očekivati je da Ludwigsburg nastavi mečeve sa manjim brojem poena obzirom da je Alba u poslednje vreme tim koji igra dosta sporije.

manje od 160.5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

Ukupni koeficijent 3,42

Kladionica mozzartbet

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske