Tiket dana – nedjelja 18.06.2023.

Srba331
18 lipnja, 2023
1572 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za nedjelju 18.06.2023. smo odabrali jednu fudbalsku i dve košarkaške utakmice. Ukupni koeficijent iznosi 6,22.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 18.06.2023. godine

15:00 Holandija vs Italija, UEFA Liga Nacija

Oba tima su nesrećno poražena u polufinalu najnovijeg UEFA takmičenja. Holanđani su izgubili u produžecima, nakon što su uspeli da izjednače u poslednjim sekundama nadoknade vremena, dok su Italijani eliminisani od Španaca takođe golom u finišu meča.

Holandija ima prednost svog terena, s obzirom da su izabrani za domaćina finalnog turnira, dok Italijani još uvek traže formu sa Evropskog Prvenstva. Meč za treće mesto je borba za prestiž i verujemo da će oba trenera izmeniti tim u odnosu na polufinalnu utakmicu, i ući u duel ofanzivno od prvog minuta. 

Preko 2.5 golova na meču @ 1,80

18:30 Barcelona vs Real Madrid, ACB  – Play offs – Final

Barcelona je savladala velikog rivala u prvom meču 97:88, najviše zahvaljujući Laprovittoli i Mirotiću, koji su ujedno bili i najbolji strelci za domaćina. Meč je bio neizvestan celim tokom, i ekipe su igrale u serijama. Ipak, Barca je pre svega sjajnom igrom u napadu u poslednjoj četvrtini došla do 1:0 u finalnoj seriji, ali stiče se utisak da rezultat od devet poena razlike na kraju meča ne oslikava u potpunosti stanje na terenu.

Ukoliko Real Madrid odigra za nijansu bolju odbranu nego u prvom meču, kada su primili čak 97 poena, verujemo da neće izgubiti od Barcelone u drugoj utakmici sa više od pet poena prednosti.

Real Madrid H2 (+5.5) @ 1,85

20:30 Crvena zvezda vs Partizan, ABA Liga  – Play offs – Final

Partizan je iskoristio prednost domaćeg terena na prva dva meča finalne serije, i do titule šampiona ABA Lige im fali samo još jedna pobeda. Serija se seli u halu „Pionir“, u kojoj će Crvena zvezda biti domaćin. Sav pritisak će biti na Zvezdi i ostaje da vidimo kako će se „Crveno beli“ snaći u takvoj atmosferi.

S obzirom na to, i da Partizan nema šta da izgubi na ovom meču, verujemo da ćemo gledati uzbudljivu i neizvesnu utakmicu do poslednjeg minuta, i da će jedan napad odlučiti pobednika.

Partizan H2 (+4.5) @ 1,87

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 15:00

Ukupni tečaj: 6,22 ( Preporučujuemo da ovaj tiket odigrate kao sistem 2/3 )

Važna napomena: Koeficijenti su bili validni u momentu pisanja ovog teksta. ( Subota 17.06.2023 19:00 ) Koeficijenti su podložni promenama.

Kladionica: Sportaza

100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.