Tiket dana – Nedjelja 19.11.2023

Srba331
19 studenoga, 2023
2377 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 7,44. Zbog nešto viših koeficijenata, preporučujemo ovaj tiket kao sistem 2/3. Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 19.11.2023. godine.

15:00 / Srbija vs Bugarska / UEFA EURO 2024 Kvalifikacije

Srbiji je dovoljan jedan bod za potvrdu plasmana na EURO, što znači da neće biti ništa neobično ukoliko reprezentacija Srbije taktički odigra danas nerešeno protiv Bugarske. Meč se igra u Leskovcu u ranijem terminu , sto nam na osnovu nekih prethodnih iskustava govori da bi današnji duel mogao proteći bez nekih naročitih uzbuđenja. Ponekad je veoma teško ostvariti pobedu kada to svi od Vas očekuju jer se stvori prilično veliki pritisak, tako da ćemo ovde malo drugačije razmišljati i “ići” protiv kladionica.

Srbija daje 0-2 golova @ 1,90

19:45 / Guarani vs ABC / Brazil Serie B

Guarani ima četiri boda manje od četvrtoplasirane Villa Nova-e, i samo pobeda večeras domaćem timu ostavlja nadu da u poslednjem kolu u direktnom duelu protiv upravo Villa Nova-e može doći do promocije u Serie A. Šanse su male da će se to baš tako desiti, ali imajući u vidu da Guarani ovaj meč igra protiv tima koji nema nikakvih takmičarskih motiva jer je ispao iz lige, verujemo da fudbaleri domaćeg tima mogu pokazati da zaslužuju šansu da se bore za Serie A.

Prvo poluvreme 1+ & Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,93

20:45 / Bosna vs Slovačka / UEFA EURO 2024 Kvalifikacije

Na osnovu svega viđenog do sada možemo reći da su Slovaci ostavili neočekivano pozitivan utisak, dok je reprezentacija Bosne i Hercegovine totalno podbacila. Slovačka ide na EURO 2024 dok je domaći tim svoje šanse izgubio već na samom početku ovog kvalifikacionog ciklusa, tako da i jedni i drugi ovu utakmicu mogu odigrati bez pritiska. Naravno, domaći tim će u poslednjem meču pred svojim navijačima pokušati da se iskupi za ubedljiv poraz od Luksemburga, tako da ćemo mi ovde “juriti” golove.

Prvo poluvreme 1+ & Drugo poluvreme 1+ golova @ 2,03

TIKET DANA 19.11.2023

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 7,44 ( Preporučujemo sistem 2/3 )

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Nedelja 19.11.2023 04:00 )

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.