Tiket dana – nedjelja, 30.01.2022.

Dusan
30 siječnja, 2022
582 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 30.01.2022. godine

13:00 Berliner AK 07 – Furstenwalde, Germany Regionalliga Nordost

Berliner vodi veliku borbu za plasman u viši rang tačmičenja i u ovom trenutku imaju sedam bodova manje u odnosu na prvoplasirani BFC Dynamo, ali i dva meča manje. Kod kuće su na 9 mečeva postigli 16 i primiil 11 golova, što nam govori da igraju otvoren fudbal.

Gosti su trenutno u zoni ispadanja sa samo 13 osvojenih bodova do sada, a zanimljivo je da su na 20 mečeva primili čak 56 golova, i sa prosekom od 2.8 primljenih golova po meču imaju najgoru odbranu u ligi.

Berlineru bodovi trebaju kako bi ostao konkurentan u borbi za prvo mesto, tako da očekujemo veoma ofanzivan pristup od samog starta. Poslednja tri međusobna meča su bila veoma efikasna, tako da i to ide u prilog našoj ideji da će ovo biti meč sa većim brojem golova.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,51 meridianbet

13:30 Royale Union SG – Anderlecht, Belgium Jupiler League

Royale Union je imao sreće da je prvi pratilac Club Brugge u direktnom duelu sa njima u prošlom kolu promašio neke neverovatne šanse, pa su uspeli da održe prednost u odnosu na njih u visini od devet bodova.

Royale je u ovom trenutku glavni kandidat za titulu u Belgiji, ali uprkos prednosti u odnosu na pratioce na tabeli nemaju taj luksuz da se mogu opustiti pre vremena. Kod kuće igraju veoma efikasno što pokazuje čak 25 postignutih golova na 12 mečeva, a kako su već “prosuli” dva boda pravo je vreme da se vrate u prepoznatljivi ritam.

Anderlecht je u prošlom kolu potpuno neočekivano izgubio kod kuće od Cercle Brugge-a sa 2:0 i time propustio lepu šansu da priđe Royalu na 9 bodova zaostatka. “Klima” im se polako i četvrto mesto na tabeli, tako da sutra moraju ići na pobedu, što zanči da moraj odigrati ofanzivnije.

U prvom meču ove sezone je Royale u gostima bio bolji sa 3:1, a ukoliko ovi timove ponove barem 50% igre iz tog meča, sigurni smo da će sutrašnji meč biti veoma uzbudljiv i efikasan.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,67 meridianbet

15:00 Lokomotiva Zagreb – Hrvatski Dragovoljac, Croatia HNL

Lokomotiva je na početku ove sezone delovala kao ekipa koja se može ozbiljije umešati u borbu za jedno od mesta koja vode u Evropu iduće sezone, ali su posle samo 10-ak odigranih kola potpuno posustali.

Trenutno su na šestoj poziciji na tabeli sa samo 24 osvojena boda i imaju 16 bodova manje od trećeplasiranog Osijeka, tako da praktično nemaju nikakvih šansi da se domognu Evrope. Dragovoljac je već prežaljen obzirom da su na 20 mečeva osvojili samo 7 bodova, i imaju zaostatak u odnosu na Istru od čak 14 bodova, tako da ćemo ovaj Zagrebački tim sledeće sezone gledati u drugoj ligi ukoliko se ne desi neko čudo u preostalom delu sezone.

Imaju najslabiju odbranu u ligi koja je primila čak 49 golova, odnsono skoro 2.5 po meču, a kako se igrački sastav ove zime nije drastičnije menjao verujemo da će taj trend loše igre u odbrani nastaviti i dalje. U prva dva njihova ove sezone je viđeno čak 9 golova, tako da klađenje na broj golova u ovom duelu ima veliku vrednost.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,62 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.08 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

 Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan