Tiket dana – petak, 03.06.2022.

Dusan
2 lipnja, 2022
747 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

I poslednjeg radnog dana u tekućoj sedmici fokus našeg analitičkog tima biće na UEFA Ligi Nacija. Tiket dana za petak 03.06.2022. čine tri utakmice, tri derbija i na papiru odlična meča, a ukupna kvota je zaista dobra. Pa krenimo redom…

20:45 Belgium – Netherlands, UEFA Nations League

Na startu elitne faze UEFA Lige Nacija gledaćemo komšijski derbi između Belgijanaca i Holanđana. Obe reprezentacije iza sebe imaju odlične kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, pa na isti način žele da startuju i ovo takmičenje.

Belgija poslednjih nekoliko godina igra dobro u svim takmičenjima, ali najtalentovanija generacija fudbalera u istoriji ove zemlje još uvek nije osvojila niti jedan trofej. Prošlogodišnji EURO su završili u četvrtfinalu, dok su na poslednjem Mundijalu i u prethodnom izdanju Lige Nacija ispali u polufinalu.

Sa druge strane, Holandija je doživela razočarenje na poslednjem prvenstvu Evrope, budući da su eliminisani u osmini finala, ali je ekipa održala kontinuitet dobrih igara i direktno se kvalifikovala u Katar.

Obe ekipe igraju moderan fudbal sa dosta golova, pa treba očekivati efikasnu utakmicu i raspucane napadače i jedne i druge selekcije.

Total Goals Over 2.5 / 1.76

20:45 Croatia – Austria, UEFA Nations League

Aktuelni vicešampioni sveta na startu Lige Nacija dočekaće reprezentaciju Austrije na stadionu “Gradski vrt” u Osijeku. U prošlom izdanju ovog takmičenja Hrvati su osvojili samo tri boda, pa izabranici selektora Zlatka Dalića žele da poprave utisak i ostvare daleko bolje rezultate u predstojećem.

Iako je na terenu proveo svaki minut u finalu Lige šampiona Luka Modrić bi trebalo da se nađe u startnoj postavi, a zajedno sa Brozovićem i Kovačićem činiće trio veznjaka koji predstavlja pogon ove ekipe. Kreativnost i inspiracija ovih igrača mnogo puta su bili presudan faktor u igri Hrvatske, pa verujemo da će to biti slučaj i petak.

I dok su “Vatreni” obezbedili direktan plasman u Katar, reprezentativce Austrije tamo nećemo gledati. Oni nisu uspeli da savladaju Vels u baražu pa će najveću svetsku fudbalsku smotru posmatrati kraj malih ekrana. Austrijanci u Hrvatsku dolaze sa oprobanim snagama, a napadački tri bi trebalo da čine Arnautović, Kalajdžić i Sabitzer.

Croatia To Win / 2.09

20:45 France – Denmark, UEFA Nations League

Veoma interesantan okršaj biće odigran u Parizu, gde će svetski prvaci Francuzi ugostiti zahuhtalu reprezentaciju Danske.

Ova skandinavska selekcija je u strašnom naletu. Posle odličnih rezultata na Evropskom prvenstvu, na kojem su eliminisani od Engleza u polufinalu, Danci su u mundijalskim kvalifikacijama završili kao lideri svoje grupe osvojivši 27 od maksimalnih 30 bodova. Oni su na 10 mečeva postigli 30, a primili svega tri gola, što je pokazatelj u kakvoj su formi danski fudbaleri.

I u poslednjim prijateljskim mečevima demonstrirali su dobar fudbal. Poraženi su od Holanđana sa 2:4, dok su Srbiju pobedili sa 3:0. Utakmice ove reprezentacije nisu nimalo dosadne. Igra se u visokom ritmu, sa dosta napada, pa treba očekivati žestok tempo i u petak u Francuskoj.

“Galski petlovi” i te kako imaju materijala da se prilagode ovakvom stilu igre Danaca, tako da smatramo da ćemo uživati u odličnom fudbalu, a verujemo da mreže neće mirovati.

Total Goals Over 2.5 / 2.06

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SJAJNIM KOEFICIJENTOM 7.66, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI ODLIČNIH 66 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan