Tiket dana – petak, 04.01.2022.

Dusan
4 veljače, 2022
488 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 04.02.2022 godine

19:20 Ried – Klagenfurt, Austrija Kup

Zanimljiv meč u četvrt finalu Austrijskog kupa nas očekuje danas, gde će Ried na svom terenu dočekati Austriju iz Klagenfurta. Duel dve ekipe koje imaju odličan napadački potencijal dok istovremeno ne pridaju previše pažnje igri u odbrani.

Ried je poslednja tri pripremna meča odigrao veoma dobro i sa velikim brojem golova, i time nagovestio da će u nastavku sezone igrati još otvorenije. I Klagenfurt je bio prilično solidan što se tiče rezultata tokom priprema, a četiri od pet pripremnih mečeva je završeno sa po najamnje četiri postignuta gola.

Istorija međusobnih duela ovih timova pokazuje da obe ekipe mogu do najmanje jednog gola, a kako su Austrijanci poznati po tome da ne kalkulišu previše, danas očekujemo otvoren fudbal koji bi trebao rezultirati sa barem tri postignut gola.

Over 2.5 1,75 meridianbet

20:45 Charleroi – Seraing, Belgija 1

Charleroi je uzimajući u obzir kvalitet igračkog sastava na viskom petom mestu na tabeli, sa 40 osvojenih bodova nakon 25 odigranih mečeva. Loša izdanja na domaćem terenu su u mnogome doprinela tome da u ovom trenutku nemaju bolji plasman na tabeli, imajući u vidu da su kod kuće na 12 mečeva osvojili samo 16 bodova.

Imaju 2 boda manje od četvrtoplasiranog Anderlechta i eventualnim trijumfom bi postali više nego kokurentni u borbi za tu pozicju. Imaju manjih problema što se tiče realizacije u poslednje vreme, a protivnik kao što je Seraing je idealna šansa da se vrate u prepoznatljiv golgeterski ritam.

Seraing je pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 23 boda, i imaju 2 boda manje od prve ekipe “iznad crte”. Do sada su primili 50 golova, i sa prosekom od 2 primljena gola po meču imaju jednu od najslabijih odbrana u ligi.

Na strani je defanzivni učinak još slabiji, jer sun a 12 utakmica primili čak 29 golova, a sa tako slabom igrom u odbani je teško očekivati nešto više od borbe za opstanak. Verujemo da će domaći tim iskoristiti šansu koja mu se nudi, i trijumfom večeras borbu za četvrtu poziciju učiniti veoma interesantnom.

1-3 i 1-3 ( u oba poluvremena od 1 do 3 gola ) 1,90 meridianbet

21:00 Marseille – Angers, Francuska 1

Domaći tim vodi veliku borbu da se domogne drugog mesta na tabeli koje obezbeđuje učešće u Ligi Šampiona naredne sezone, i uoči ovog meča imaju dva boda manje od drugoplasirane Nice. Na 22 odigrana meča su ostvarili 11 pobeda, 7 remija i 4 poraza, uz gol količnik od 31 postignutog i 18 primljenih golova.

Kod kuće imaju neočekivano slab skor obzirom da su na 11 mečeva osvojili samo 17 bodova, i to mora da se promeni ukoliko žele u Ligu Šampiona. Angers je na 12. mestu na tabeli sa 29 bodova, i ovaj meč mogu odigrati bez rezultatskog pritiska jer objektivno teško mogu da se ozbiljnije uključe u borbu za peto mesto koje vodi u Ligu Konferencija, dok su s druge strane prilično sigurni oko opstanka u ligi.

Zanimljivo je da su ekipa sa najvećim brojem remija na gostujućim mečevima u ligi, ali isto tako moramo pomenuti da su na 11 mečeva na strani upisali samo 2 pobede. Marseille nema prava na grešku večeras, jer bi ih eventualni neuspeh mogao skupo koštati. Bolja su ekipa, igraju kod kuće, tako da očekujemo da mogu do pobede večeras.

1 i 2+ 2,10 meridianbet

21:00 Burgos – Alcorcon, Španija 2

Tri poraza u poslednjih pet mečeva su ekipu Burgosa udaljile od plej of zone, ali kako u ovom trenutku imaju samo šest bodova zaostatka u odnosu na šestoplasiranu Cartagenu, pobedom protiv Alcorcona bi ponovo postali konkurentni u borbi za osvajanje šeste pozicije na tabeli.

Odlično igraju na svom stadionu, i uspeli su da prime samo šest golova na dvanaest mečeva, što je odličan pokazatelj kvalitetne igre u defanzivi. Gostujući tim ima velikih problema uoči ovog meča obzirom da je prvi golman ekipe Jani Jimenez juče napustio klub, što je zaista veliki hendikep za ionako slabu ekipu Alcorcona.

Burgos ima motiva da se revanšira za poraz iz prvog dela sezone, a ukoliko na svom terenu ne mogu savladati ubedljivo najslabiju ekipu ligi, pitanje je da li uopšte zaslužuju šansu da se bore za plej of. Razlika u kvalitetu između ovih timova je velika, i očekujemo da Burgos trijumfuje u ovom duelu.

Alcorcon Under 0.5 2,10 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 14.66 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 14 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan